Nu trebuie sa fi dezvoltata la 12 ani.eu am 14 ani.si nu arat ca cele de la mine din clasa,sunt o fata normala nici prea dezvoltata nici vrea nedezvoltata,numai bine, si baietii care te resping sunt niste prosti, de parca ei la 12 ani sunt si ei dezvoltati "la cuc"fundita?
Nu, nu ar fi o problema. Te astepti ca la 12 ani sa ai t*** si c**?!? iar in legatura cu baitetii, hmm. Eu sunt baiat ( 16 ani ) si-ti spun sincer ca pentru o categorie de baieti conteza foarte mult corpul unei fete. Dar nu te injrijora, nu cred ca ai nevoie de un astfel de baiat Incearca sa intelegi ca frumusetea vine din interior. Beauty comes from within
Eu am 13 ani...si sincer sa fiu.conteaza mult dezvoltat fizic...dar si mental. sper ca te-am ajutat
Buna! Te inteleg perfect.Si eu am 13 si sunt nedezvoltata dar asta nu inseamna ca ai vreo problema, dezvoltarea depinde de organism.Si de respingerea baietilor eu cred ca daca au minti perverse tear respinge deoarece ei cauta fete `bune` adica cu curu mare de balena, dita`i sani si solduri de elefant. Daca sunt niste baieti de treaba nu o sa tina cont de asta si o sa te placa pentru cine esti.Papaa te pup :*
@DiidsS nu`i de loc asa.sa stii ca fetele "cu qru` de balena","solduri de elefant" si "dita` sanii" sunt foarte normale... daca tu esti o frustrata anorexica cu 2 stafide si un par pubian.ei bine.soarta