Îţi va trece, dacă ai folosit aceiaşi cremă şi data trecută şi nu te-ai iritat înseamnă că nu ai respectat regulile de igienă. Te speli înainte de a o folosi şi te-ai uitat să vezi dacă era expirată? Data viitoare aplică-o pe o suprafaţă mai mică şi vezi dacă te iriţi sau nu. Nu e necesar să mergi la doctor.
Draga Ana, poti sa mergi la dermatolog sau sa te dau cu o crema de galbenele. Iar pe viitor uita de cremele depilatoare, care au acelasi efect asupra parului ca si lama de ras, care la randul ei este mult mai usor de folosit si fara efecte secundare nedorite. Bafta!
Bună.
Crema era în termen sau expirată?
Un gel antiseptic după epilare, îl găsești la farmacie.
Pa, pa.
Trebuie sa mergi la un medic dermatolog. nu mai folosi creme depilatoare au chimicale mie imi faceau pielea rosie plina de iritatii nu mai dormeam o saptamana. mai bine foloseste un aparat de ras. dai cu un pic de sapun sau spuma de ras dar nu mai faci ezeme. sint foarte greu de tratat.
Eu stiu ca daca dai cu prea multa crema te iriti...sau daca nu atunci esti sensibila la aceea crema, ori e expirata.In orice caz nu trebuie sa mergi la doctor, doar daca ti se intampla de mai multe ori.