| virus29 a întrebat:

> cine stie cum sa fac o declaratie impotriva unui vecin cu semnaturile celorlalti vecini de pe o ulita deranjati de resturile menajere si de gunoi de grajd aruncat direct in drumul public ( ulita) mirosind toata ulita, va rog ajutati-ma, l-am avertizat toti de o mie de ori dar degeaba, multumesc anticipat si Funda pentru cel mai bun raspuns

2 răspunsuri:
| lolz1 a răspuns:

Pai incepi cu

Stimate x, ( numele primarului sau cui vrei sa-i trimiti declaratia )

Subsemnatul ( numele tau ), declar ca sunt deranjat de mirosul urat aruncat de vecinul meu ( numele respectivului ) in drumul public.
De aici cred ca te descurci. Sper ca ti-am fost de ajutor, funda?

| pietrean a răspuns:

Adresezi, CATRE PRIMARIE, apoi scrii ori in numele tau,"Sumsemnata(cum te cheama)domiciliata pe strada(numele)nr(daca are numar)va aduc la cunostinta urmatoarele:vecinul nostru.......arunca pe ulita resturile menajere, gunoiul din grajd, poluand toata strada.Suntem deranjati de mirosul patrunzator,care patrunde pana in casele noastre,si totodata ne putem imbolnavi atat noi cat si copii,de la resturile ce se strica pe ulita(strada).Mai jos,sunt semnaturile,urmatorilor,vecini,deranjati si ei de gestul reprobabil al consateanului nostru.(Modifica si tu sesizarea,dupa cum crezi.)Politist in comuna,trebuie sa aveti. Cereti ajutorul lui, in primul rand, dar TOT IN SCRIS, ca apoi sa atasati raspunsul la sesizarea catre Primarie, daca o sa mai fie cazul.