Pai ar trebui mai intai sa te faci ca nu-ti pasa de ea cateva zile(2-3)daca vezi ca se uita la tine ii intorci spatele (dar sa nu o faci chiar prea bine ca altfel nu te mai priveste)daca dupa 2-3 zile nu vb cu tine vei aplica metoda 2! stiu ca pare mai dificil dar asta e calea cea corecta te duci la ea si ii spui(DE CE NU VORBESTI CU MINE CE (NAIBA)TI-AM FACUT DE MA RESPINGI)ea iti va da raspunsul, daca va raspunde tipand incerci sa o calmezi si daca vrea sa plece dupa ce a tipat o ei de mana si o intrebi de ce a tipat la tine si ii vei spune ca nu invarte totul in jurul ei ca ai si tu sentimente chiar daca esti baiat ca doar oricine are sentimente si dupa ca faci toate astea sa intri pe mess sa imi spui cum mai merge pistolgina84 asta e id pup sper sati mearga:*
Dar fetele au mare dreptate. ai putea sai pui scrisori de dragoste in dulap sau prin carti sau in citia postala
Adorciocolata are dreptate o scrisoare romantica face multe, spune-i ce simti fara rusine si fara teama, nu te balbai cand vorbesti cu ea si spune-i ca tii la ea si iti pare rau ca v-ati certat, iti ceri scuze si eventual o mica atentie(o ciocolata, o bratara, un trandafir rosu.), insa ca sa o cuceresti nu trebuie sa faci pe baiatul vagabont, nu trebuie sa vorbesti urat cu altii, ca sa vada ca esti de teaba, poti s-o ajuti daca are nevioe (la orice), poti sa glumesti cu ea, chestii dintr-astea. Eventual cu ocazia craciunului ii faci un cadou foarte special.Trebuie sa fii romantic, fetelor le plac romanticismul. Sper ca ti-am fost de ajutor, insa sa nu astepti prea mult timp ca poate vine alt baiat si o cucereste deci trebuie sa iei o hotarare imediata, daca ii scrii si ii trimiti un cadou pana nu e prea tarziu.BAFTAAA!
Pai las-o un timp singura, n-o mai cauta, deoarece asa isi va da seama ca a gresit si o sa vrea sa vorbiti din nou.Ar trebui sa te gandesti care a fost cauza certurilor si sa o eviti pe parcurs...Nu stiu, cumpara-i ciocolata, flori sau orice altceva care sa spuna "Imi pare rau!"
Ofera-i un mic cadou (o bratara, un inel, nu trebuie sa fie neaparat din aur sau argint, sau ceva facut chiar de tine), complimenteaz-o, spune-i ca o placi si ati vrea sa fiti impreuna. Scrie-i o scrisoare insotita de un trandafir rosu(uneori scrisorile pot face mult mai mult decat niste simple SMS-uri). Sper ca te-am ajutat.
Degeaba mergi la o fata cu floricica in mana: "Te iubesc,hai sa fim impreuna",ma lasi?! Nu stiu cum ganditi voi,dar totusi:degeaba ii cumperi si luna de pe cer daca va tot certati,degeaba iti place de ea daca nu ii place cum te comporti. Nu trebuie sa fugi de ea,dar nici dupa ea (nu o evita,incearca sa te schimbi,pentru ca daca fata te place si tii la ea,chiar merita sa spuna lumii ca te-ai schimbat pentru EA). In fine,o imbratisare,un sarut, orice poate spune "te iubesc", de aici te descurci tu.
Concluzie:schimba-te!
Numai bine !
Iam cerut scuze de 100 de ori si i-am zis sa imi mai dea inca o sansa si i-a zis nu ca nu te mai plac
Dar nu intelegeti nu vrea sa vorbeasca cu mine si mi-a spus clar in fata ca nu mia are nici cem mai mic sentiment nu ma mai place eu vreau sa fac sa ma placa iar
Deci,schimba-ti comportamentul, eu ce ti-am spus ? Oh, si lebek01 : nu ai dreptate! Baietii pot fi niste idioti si tu stii foarte bine asta. Nu e vina fetei ca s-au certat, dar nici a lui; s-a intamplat, el va fi mai atent cu ea (pentru ca pe ea nu o poti schimba) si va fi bine .
Sarbatori frumoase !
No apoi eu ce sa iti fac daca nu esti optimist? Ce sa iti zic daca nu o sa fie bine? Da-le dracu' de fete ? De fapt, poate ca asta ar trebui sa zic, pentru ca m-am uitat la intrebarile tale (din lipsa de ocupatie ) si ai numai din alea:"imi place mult de o fata..." bla bla bla. Plus ca ar cam trebui sa te stradui mai mult cu 'limbu roman'!
Mi-a zis clar ca nu mai simte nimic pentru mine si s-o las in pace mi-a sters numarul mi-a dat ignor cum sa fac ce sa fac nu-i bine nici so tot bat la cap
Frate,daca face faze din astea nu-i pentru tine.te asigur, degeaba incerci.eu nu cred ca ai ce face, decat sa astepti. Stii cum sunt fetele cand sunt inconjurate de prea multi prieteni incepe sa nu te mai bage in seama...dar o sa se schimbe treaba, asteapta. incearca cu o prietena de-a ei sigur o sa inceapa gelozia bafta
Frate incerca tine cu grumosu am tot incercat asa ca i iau cea mai buna prietena ca sasa ma am bine cu ea
Pai daca acea fata chiar te placea sau te place nu renunta! Fa-o sa se simta speciala spune-i o vorba frumoasa,da-i o felicitare etc. daca tot nu merge cu astea,intreab-o daca te place,daca va raspunde,, da''--e foarte bine dar daca va raspunde,, nu stiu''--inseamna ca mai are pe cineva si nu poate alege... sper ca e bun raspunsul meu