anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu vreau sa fac un grup de copii si adulti care vor sa ajute tara noastra pentru a nu mai fi poluata. Romania este una din cele mai poluate tari din Europa, dar are si o frumusete naturala si este pacat de ea sa o stricam si sa taiem padurile. Cine vrea sa intre in acest grup contactati-ma la i-dul meu Dizy_Septimiu. Va multumesc!

8 răspunsuri:
| shadovv a răspuns:

Sunt sigur ca daca 10 persoane nu o sa mai arda combustibil fosil Terra va fi salvata.

| Almássy a răspuns:

Am facut asta cu toate scolile din comuna noastra si s-au strans vreo 500 sute de saci din pacate...

| PatyKan a răspuns:

E un proiect ambitios. Din pacate, te vei izbi de multa indiferenta. E important sa reactionam, sa ne implicam in actiuni de voluntariat... insa eu cred ca nu e suficient. Cu totii trebuie sa fim constienti de problemele si de raul pe care il vom face daca continuam in ritmul asta. In zadar te chinui sa cureti anumite zone, daca peste cateva zile gunoiul e la loc.
Populatia trebuie educata in acest sens. Din pacate, cei care ar trebui sa ne sprijine, sa ne fie modele sunt prea ocupati sa se lupte pentru bani, pozitie sociala, functii...
Multa bafta oricum! happy

| wyla a răspuns:

E o idee buna! as vrea sa ma inscriu dar nu locuiesc in Romania o idee geniala ce zici funda?

| RoxMuffins a răspuns:

O idee superbă! chiar căutam vara asta un grup unde să devin şi eu voluntar da' nu prea găsesc de vârsta mea, am găsit peste 20 ani... Apropo, eu sunt din Iaşi, tu?

| VannilaCupCake a răspuns (pentru RoxMuffins):

Si eu sunt din Iasi, mai exact din Tg. Frumos.

| VannilaCupCake a răspuns:

Chiar e o idee geniala. In sfarsit cineva vine cu ceva interesant pe aici, o sa iti dau add la id!

| Seepty a răspuns (pentru VannilaCupCake):

Idul meu este dizy_septimiu