O tii in mana pana ajungi la cel mai apropiat cos de gunoi. Si nu pentru ca oamenii te-ar putea cataloga ca "needucat" ci pentru a proteja natura!
Dacă nu găseşti un coş de gunoi, ca bun Ecologist mergi la un centru de reciclare şi-l depozitezi acolo!
Mi s-a intamplat de multe ori sa ajung acasa cu doze si ambalaje. Daca am o geanta mai mare, o bag inauntru. Daca nu, o tin in mana
O tin in mana pana la cea mai apropiata pubela.
In cazul in care cea mai apropiata pubela este prea departe, o bag in buzunar, sau in geanta, pentru ca cine ma intalneste, sa nu ma intrebe ce am de gand sa fac cu ea, si astfel sa fiu nevoit sa ma laud ca sunt unul care doreste sa protejeze natura, nu de alta, dar nu doresc sa imi scot in evidenta faptele bune, asa ca evit a fi scoase in evidenta.
O arunc pe undeva. Dacă nu, o ţin în mână şi-aştept să dau de un coş de gunoi.
Baft' ~
O arunci, sau o tii in mana? Vreau mai clar!
O ţin în mână până dau de un coş de gunoi şi-apoi o arunc la coş, evident. Dar dacă ştiu deja traseul şi cam pe unde e un coş de gunoi şi mi se pare că e departe, arunc pe unde-apuc.
Aha,inteleg
Pentru a nu demonstra oamenilor cat de ne educat esti, tii in mana doza de suc, chiar si daca in imprejurime nu vezi urna.
Poti s-o pui in geanta, sau in punga care o ai daca nu doresti sa o tii in mana, apoi o vei arunca la urna.
Hai ca nu iti cade mana sa o duci cateva sute de metrii pana gasesti un cos de gunoi...
O pun in geanta sau in buzunar. mama imi verifica mereu buzunarele de gunoaie si le arunca ea
Daca nu este nici un cos de gunoi in apropiere, o pastrez pana dau de un cos de gunoi.
Probabil multi vor zice ca o arunca.
Dar eu nu as proceda asa.
Eu o pun in buzunar si cand ajung acasa o arunc in propriul cos de gunoi! Asa procedez mereu.
Eu pastrez doza in mana sau oriunde altundeva pana cand intalnesc primul cos de gunoi.
O pui pe jos, o calci cu piciorul si dupa o bagi in buzunar pina cind ajungi a un cos de gunoi
mersi frumos
Tweety-love-Minnie întreabă: