| AdelinaC a întrebat:

Salut, vreau si eu cateva pareri. Locuiesc in Bucuresti si as vrea sa imi gasesc ceva de facut in timpul liber, voluntariat de ex, dar unde? Stiti vreo organizatie din Bucuresti, in afara de Crucea Rosie? De asemenea, cum as putea sa fac la scoala(cand va incepe)ca sa atrag atentia dirigintei si colegilor asupra mea? Am incercat sa rup banca, sa scriu pe perete, pe banca, sa fac zgomot, sa dau din picioare, dar degeaba, parca nu as fi facut nimic. Vreau si eu sa-mi fac un prieten, sa atrag atentia asupra mea, dar cum? Cu lucruri bune nu merge(de ex invatat, sters tabla)as vrea sa incerc cu ceva rau, sa stric ceva, dar ce si cum?

Răspuns Câştigător
| JustMe_8650 a răspuns:

Poti deveni voluntar la ascociatia Salvati Copiii, este o oraganizatie foarte tare(stiu de la un prieten care este voluntar acolo). Se organizeaza multe activitati de voluntariat, se organizeaza si tabere, excursii. te duci la organizatie si intrebi acolo, mi se pare ca trebuie sa faci o cerere.
Cat despre chestia cu atrasul atentia... daca vei face lucruri rele vei inrautatii situatia,. Incearca sa iti gasesti un coleg de banca, sa vorbiti, sa va imprieteniti. Incerca sa iti ajuti colegii cu diverse chestii sau pune niste intrebari. De exemplu: roaga un coleg/colega care se pricepe la calculator sa vina pe la tine sa itit arate si tie niste chestii sau sa iti instaleze ceva. Si apoi il/o inviti la un suc, sa ii multumesti. Si tot asa panava imprieteniti, daca iti faci un prineten totul va fi mai usr pe urma.
Si cu diriga, poti sa te implici in activitati sau in chestii de genul asta, insa NU MAI FACE LUCRURI RELE pentru ca nu te va ajuta.
Poti sa iti cer si scuze pentru lucrurile rele pe care le-ai facut si astfel vei atrage atentia.winking Sper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Intreaba la Asistenta Sociala din sector ca si ei organizeaza si iti pot propune diverse activitati de voluntariat.

| AdelinaC explică:

Mersi de raspunsuri...scuze nu am cum sa-mi cer ca nici macar nu s-a observat ce am facut.Cred ca cel mai bine ar fi sa amenint cu ceva, altfel nu voi fi bagata in seama nici daca ii platesc

| JustMe_8650 a răspuns:

Poti deveni voluntar la ascociatia Salvati Copiii, este o oraganizatie foarte tare(stiu de la un prieten care este voluntar acolo). Se organizeaza multe activitati de voluntariat, se organizeaza si tabere, excursii. te duci la organizatie si intrebi acolo, mi se pare ca trebuie sa faci o cerere.
Cat despre chestia cu atrasul atentia... daca vei face lucruri rele vei inrautatii situatia,. Incearca sa iti gasesti un coleg de banca, sa vorbiti, sa va imprieteniti. Incerca sa iti ajuti colegii cu diverse chestii sau pune niste intrebari. De exemplu: roaga un coleg/colega care se pricepe la calculator sa vina pe la tine sa itit arate si tie niste chestii sau sa iti instaleze ceva. Si apoi il/o inviti la un suc, sa ii multumesti. Si tot asa panava imprieteniti, daca iti faci un prineten totul va fi mai usr pe urma.
Si cu diriga, poti sa te implici in activitati sau in chestii de genul asta, insa NU MAI FACE LUCRURI RELE pentru ca nu te va ajuta.
Poti sa iti cer si scuze pentru lucrurile rele pe care le-ai facut si astfel vei atrage atentia.winking Sper ca te-am ajutat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://www.cs-gothic.ro/

| justme_4441 a răspuns:

Incerca Europe Direct.
Si cu diriga, lasa-o in pace.Toti patim asa la un moment dat.Este o etapa necesara dezvoltarii, va trece.
P. S.:Incearca sa te faci remarcata la ora dansii, sa te duci la olimpiade...