| WholeWorldTeam a întrebat:

Salutare.

Înainte de toate vreau să vă spun că am citit regulamentul și nu fac reclamă vreunei oferte de "bani pe internet".

Acest Sistem de care doresc să vă povestesc există în realitate și nu este nici un fel de înșelătorie sau ceva de genul.Nu postez cu intenția de a-i face publicitate ci doar pentru a vă cere părerea în legătură cu ce urmează să postez.

În 2012 în Rusia s-a fondat un Sistem de finanțare reciprocă care permite persoanelor înregistrate în el să își trimită bani în timp real unii altora.Acest Sistem a fost conceput în mod legal din toate punctele de vedere în acea țară, iar pe site-ul lor oficial sunt postate toate datele legale.Am să vă atașez aici o imagine, însă am șters datele de la URL ca să vedeți și voi că nu fac publicitate.

http://imgur.com/JQu5K9X

Evident pentru ca acest Sistem să fie aprobat și în alte țări s-a fondat Institutul de Caritate Whole World.Acest Institut plătește tratamentul copiilor bolnavi de cancer. Există un site oficial în limba engleză unde sunt postate toate cazurile copiilor scrise de părinții lor și tot pe acel site sunt afișate toate rapoartele financiare cu banii primiți de la membrii Gold Line care și ei se ajută unul pe altul după cum am mai spus.Nu știu dacă este permis însă aș posta adresa web a Institutului...
Până la urmă am să o las.Și așa dacă acest post va fi considerat din anumite puncte de vedere eronat se va interpreta altfel, asta este... http://wholeworld.pro/

Revenind la Gold Line,iată în ce constă Sistemul și cum se ajută oamenii:

Fiecare persoană care DOREȘTE să ajute și să fie ajutată,se înregistrează numai pe bază de invitație de la un alt participant în Sistem.

Contul se crează gratuit. Apoi pentru activare, se plătește o taxă anuală de numai 5$, pentru menținerea activă a contului în Sistem.Tot odată se achită și taxa anuală de suport financiar în mărime de 70$.

Din cei 70$, 20 intră in contul Institutului de Caritate Whole World pentru tratamentul copiilor.La înregistrarea în Sistem se generează automat un certificat electronic cu numele tău pe care ai numele altor 7 participanți.Cei 50$ se împart între acei 7 după cum urmează:

10$ se transferă în contul celui de pe ultima linie.De regulă cel de pe ultima linie este cel care te-a invitat în Sistem.
5$ se duc în contul celui de pe a doua linie
5$ în contul celei de pe a treia
5$... a patra
5$... a cincea
5$... a șasea
15$ în contul celei de a 7 a care este pe ultimul rând.

20$ se transferă în contul Institutului de caritate pentru copii bolnavi de cancer.
Vă las mai jos Certificatul ca să-l vedeți:

http://imgur.com/danbg8W

Pentru ca și cel nou înregistrat să fie ajutat, este nevoie ca la rândul lui să invite pe alții care să doneze anual 70$ iar în contul lui vor intra automat 10$/persoană adusă plus alte transferuri bănești cuprinse între 5-15$.Această sumă variază în funcție de cât de activ este noul înregistrat și cât de activi sunt cei înregistrați din invitația lui.

Dau un exemplu: Cu invitația ta s-a înregistrat o persoană care la rândul ei achită acel suport financiar.În contul tău intră automat 10$. Dacă acea persoană invită 10 oameni care la rândul lor achită 70$, în contul tău intră 10 transferuri a câte 5$ fiecare.Bineînțeles că poți aduce în Sistem câți oameni vrei.Scopul acestuia este de a aduna miliarde de oameni în tendința de a se ajuta reciproc.

Acest Sistem s-a extins în America latină,în Spania,Ucraina, Moldova și încet-încet se extinde în toată Europa.Sunt mii de oameni care mulțumesc acestui Sistem că le-a schimbat viața.Ce părere aveți despre un așa Sistem?

Cel mai important este că spre deosebire de alte așa zise magice oferte de îmbogățire nu trebuie să stai până când aduni o anumită sumă de bani.Îți intră auomat în timp real și îi poți scoate din contul tău bancar.În plus filmele lor de prezentare a Sistemului este disponibil în mai multe limbi vorbite de pe pământ.

Vreau să vă spun, asta apropo de regulamentul acestei pagini și în atenția moderatorilor că nu încerc să manipulez pe nimeni și nu este vorba de o muncă pe net aici.Acest Sistem există în realitate, este înregistrat legal în Rusia iar internetul este doar unealta prin care se trimit/primesc banii.Ați văzut că am șters mai sus siteul din imagine asta ca să nu ziceți că fac publicitate.Singurul linc pus este cel al Institutului și acela cu scopul de a vedea lumea la ce mă refer.

Întrebarea cum am mai spus este următoarea.Ce părere aveți despre acest mare Sistem? Nu-i așa că e minunat că în drumul tău spre fericire îi ajuți și pe alții?

6 răspunsuri:
| Mihaela1964 a răspuns:

E tot un gen de Caritas, un sistem piramidal de castig; cine s-a inscris la inceput primeste bani, urma scapa turma...si pierde banii, bineinteles.

| WholeWorldTeam explică (pentru Mihaela1964):

Acea urma poate fi in cativa ani buni... Sistemul este abia la inceput.

| Ceel_Hunac_1983 a răspuns:

Mihaela stie happy

| WholeWorldTeam explică (pentru Ceel_Hunac_1983):

Mihaela nu prea stie.Este gresit sa spui ca Gold Line este un fel de Caritas deoarece Gold Line nu ia banii oamenilor cum facea Caritasul.Banii si-i trimit membrii unii altora direct in conturile lor din sistemele de plati.

| adyrmv a răspuns:

Garantat pacaleala 100/100 din cativa dolari/euro nu o sa te pricopsesti niciodata, in schimb o sa pierzi SIGUR, dar fiecare face ce vrea cu banii lui.....eu i ti doresc mult succes

| WholeWorldTeam explică (pentru adyrmv):

Nu Sistemul iti trimite banii ci oamenii.