Si de femei - barbati infideli ai uitat sa zici, rata de a face copii e in scadere iar prostitutia in crestere, familii destramate si multi burlaci/e vom avea in Romania.
Numai aberatii pe closet, colegu'!
Clima Romaniei este temperat-continentala moderata SI CU nuante de tranzitie. Ceea ce se intampla din punct de vedere climatic in ultima vreme doar in Romania e cat se poate de obisnuit deocamdata.
Nu poti sa deviezi autostrazile dintr-o cauza puerila ca asta. In Romania avem si multe autostrazi, ale naibii. Dar stii cate turme de oi sau vaci ucide un tren? De astia de la CFR de ce nu te iei? Sa puna mana aia de la Ministerul Transporturilor sa acceseze fonduri europene pentru construirea de portiuni de cai ferate si autostrazi suspendate, pe deasupra padurilor, ca asa zici tu.
Un om normal nu considera realismul o aberatie, clima Romaniei este in continua schimbare, Romania numai are 4 anotimpuri ci 2 astfel nu imi explic cum toamna e cald de zici ca e vara si primavara e frig de zici ca suntem in mijlocul iernii.
Acest lucru se confirma
http://www.ziaruldeiasi.ro/......ara~ni37ec
http://www.ziare.com/......eja-996383
Eu nu cred ca astia abereaza. Nu imi place ca negi realismul, ma faci sa cred ca esti nerealist. Referitor la atostrazi ele nu se pot schimba datorita incapatanarii omului fiindca asa e omul. Defrisand acel loc deja defrisezi casa animalului fiindca padurea ese casa lor, imagineazati cum ar fi ca casa ta sa fie despicata in doua iar partea stanga sa fie ocupata de ceva al statului. In primul rand eu m-am uitat mult pe animal planet si acolo sunt ogramada de cazuri in care multe din animalele salbatice mor calcate de masina deoarece autostrada trece prin acea padure. Omul in loc sa nu amplifice natura prin ingrijirea ei mai mult o distruge. In ultima parte a textului tau sunt de acord cu tine, avem un guvern imbecil, nepasator care stie numai sa ciordeasca tara nu sa o si ingrijeasca.
Oamni arunca chesti pejos pentru ca le e lene sale duca la gunoi, mafia si hotia sunt niste oamni rai, si clima e cea potrivita cred
Badea_Marius_1951 întreabă: