anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturor. Aș fi curios dacă în condițiile actuale în care traficul auto, aerian, activitățile economice/industriale ș.a. s-au redus semnificativ și nu mai sunt atâția factori poluanți, există organisme naționale, europene sau mondiale care să facă măsurători ale calității mediului, apei, aerului, etc. pentru a compara cu date de dinaintea pandemiei? Cred c-ar fi util, voi, ce credeți? Mulțumesc.

Răspuns Câştigător
| Sonia822 a răspuns:

E o mafie la nivel european, iti pot spune ca in toate tarile se fac masuratori, numai Romania nu raporteaza. Dintr-un singur motiv, pentru ca toate (da, toate) tarile din UE isi aduc gnoiul (orice) in Romania. Se construiesc incineratoare, gropi de gunoi, nu se face reciclare, noaptea se arde in prostie fara filtre. Se elimina in aer dioxina, furan, acid cianhidric, DSP nu vrea sa cumpere aparatura pentru a verifica ce e in aer. Se ard reziduri spitalicesti (organe umane de la oncologie, seringi, pansamente de la tbc) fara protectie, se elimina tot in aer, ca e mai ieftin. Altfel, 90 procente din investitie ar trebui sa fie in filtre, e scumpwinking Se ard si la CET uri, fabrici de ciment, si in special orice instalatie autorizata sau nu. Cauta pe Youtube un film: Stericycle 10 ani de genocid. Cel ce a postat are mai multe filme.

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Normal ca se fac măsurători. Zilnic.

| johnnny123 a răspuns:

Masuratorile alea de care vorbesti tu se fac in mod constant.

| anonim_4396 explică (pentru johnnny123):

Sunt de acord că se fac, dar dacă s-ar și publica, prin comparație am avea habar de ce am avut de pierdut și ce am câștigat!

| WhiteLife a răspuns:

Sunt multe video-uri pe YouTube daca vei căuta.

https://youtu.be/9654d4dwVmw

https://youtu.be/OzUc7tB6viI