| WholeWorldTeam a întrebat:

Salutare.

V-ar plăcea să participați la programe de caritate și în același timp să fiți răsplătiți?

Vreau să vă prezint Fundația internațională rusească Whole World, care plătește tratamentul copiilor bolnavi de cancer.

Dacă cunoașteți limba engleză vă prezint acest reportaj de la televiziunea din Rusia cu subtitrare în engleză despre cazul unui băiețel bolnav care este ajutat de Whole World.

https://www.youtube.com/watch?v=n4f69ku7JFk&list=UUR2cZK sP8m-jCeHn-X9zcVQ

Mai multe cazuri ca acesta sunt disponibile pe pagina dedicată copiilor bolnavi: www.wholeworld.pro

Fundația este sponsorizată de diferite Societăți și persoane, însă cel mai important rol îl joacă Rețeaua Internațională de afiliați cu scop umanitar care acționează legal în toate țările din lume în cadrul Whole World.

(Fiecare colaborator trebuie să își plătească independent impozit la stat pentru remunerațiile primite în cadrul acestui program).

Suntem peste 700.000 de persoane in mai mult de 100 de țări care muncim la acest proiect susținând financiar copii bolnavi o singură dată pe an și organizând propria rețea de afiliați formată din prieteni, rude sau alte persoane care doresc să ajute și să fie ajutate. Suntem remunerati automat prin intermediul sistemului de plată de fiecare dată când persoanele din rețeaua noastră ajută copii. Având în vedere că toate viramentele sunt dirijate numai de sistemul de plată riscul unei posibile fraude este de 0%.

Este cineva interesat să participe la un astfel de program de caritate împreună cu prieteni sau cunoscuți?

4 răspunsuri:
| oprescudorin11 a răspuns:

De vrut? Sigur ca vreau, poate si pot, orice copii (rusi americani etc.) au nevoie de ajutor. Trebuie sa si pot! Eu cred ca pot, numai sa-mi spuneti ce sa fac! Am lucrat insanatate, cunosc speta problemei! Doar imi spuneti si gata! Sunt ROBUL vostru pentru aceasta cauza! Pentru copii si defavorizati! Oricand, oriunde (si in Siberia )!

| WholeWorldTeam explică (pentru oprescudorin11):

Buna ziua.

Va rog sa imi trimiteti un mesaj privat cu adresa dumneavoastra de email pentu a va trimite detaliile.

Toate cele bune!

| WholeWorldTeam explică:

Aici este reportajul de care am menționat mai sus: https://www.youtube.com/watch?v=n4f69ku7JFk&list=UUR2cZKsP8m-jCeHn-X9zcVQ

| Paindemandstobefelt a răspuns:

Ce trebuie sa faci pentru asta? am 14 ani dar mi ar placea sa ajut