anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se apropie craciunul, cu pasi marunti.Ai vrea sa fii mos craciun pentru un copil care nu are sansa de a primi ceva de craciun? Ai vrea sa oferi ceva care sa i aduca bucuria si sa simta sarbatorile?

Răspuns Câştigător
| MissAlexia a răspuns:

Desigur.ar fi o placere foarte mare pentru mine

5 răspunsuri:
| Wonderland a răspuns:

Da

| Ryuzaki a răspuns:

Bineinteles.

| mihaibrasov a răspuns:

Mi se pare cam ipocrizie treaba asta. Serios acum. de ce doar de sarbatori devenim mai "buni" (adica mai ipocriti). Copilul ala n-are nevoie de ceva decat de Craciun?
Nu ma intelege gresit, da. as ajuta cu draga inima, dar m-am saturat de ipocrizii si lucruri facute de oameni egoisti (intr-un oarece sens altruist) doar cu scopul ca Ei sa se simta mai bine dupa ce au facut acel gest. in fine.

| SentimenteColorate a răspuns:

Buna ma bucur foarte mult iai putea sa ii aduci dulciuri ceva jocuri si toata bucuria :X
succes

| georgik21 a răspuns:

Cred ca orice om se bucura sa ajute un copil(si nu numai)cu prilejul Craciunului. Poti ajuta un om cu un simplu sfat, il poti asculta sau ii poti da ceva de mancare etc, depinde cum intelege fiecare sa ajute(important e s. o faca). Daca in alta perioada a anului nu avem timp sau nu putem ajuta macar cu ocazia acestei sarbatori sa ne deschidem sufletul!