Felicitari Roxi si Cecilia...si noi am trimis si sper sa stranga suma necesara intr-un final.:*:*:*:*
Statul nu cred ca va ajuta prea curand ceva copilasii sau parintii, dar, noi intre noi putem da o mana de ajutor
am trimis SMS
Mike, felicitari pentru initiativa! Eu am citit abia acum postul, dar deja am trimis sms din doua retele de telefonie, ascultam europa fm si am auzit despre campanie. Sper ca micile noastre contributii sa foloseasca la ceva!
Si eu am trimis, e pentru sanatatea copiilor nostri, daca toti de pe TPU am da o mana de ajutor am da dovada de omenie si nu numai...va rog nu fiti nepasatori, e vorba de viitorul copiilor nostri...
Excelenta initiativa. Am subscris si eu. Ceea ce ma doare, este ca demnitarii din fruntea Ministerului fac lucruri necurate cu banii care ar fi trebuit alocati pentru astfel de proiecte. Zilele trecute am aflat ca acel grandios proiect cu vaccinarea fetitelor impotriva cancerului de col uterin, nu a fost altceva decat un tun al fostului ministru Eugen Nicolaescu. Firma care a importat vaccinurile este detinuta de unul dintre asociatii sotiei foatului ministru. Credeti ca a castigat vreo licitatie?
Am dat si eu o sms de ajutor... au dat si colegii mei de servici. Mai putem da, desigur, ca pe noi cativa euro nu ne pagubesc si pana la urma sunt toti pentru cea mai buna cauza. Multumim din nou Mike
Badea_Marius_1951 întreabă: