@frumusica80 Mersi de interes. Competitia se adreseaza doar studentilor UPT si probabil de aceea nu a aparut feedback. Totusi m-am gandit sa diseminez informatia si aici, chiar daca e posibil sa nu se iveasca participanti pe aceasta cale. Macar pot sa atrag atentia asupra Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului. Numele dat acestor obiective are legatura directa cu momentul in care acestea au fost asumate (anul 2000, inceputul unui nou mileniu) dar, totodata, reprezinta aspecte concrete, cuprinzand tinte de dezvoltare care permit monitorizarea progresului pina la termenul general asumat: anul 2015
Acestea sunt:
1. Reducerea sărăciei severe;
2. Realizarea accesului universal la educaţia primară;
3. Promovarea egalităţii între sexe şi încurajarea femeilor;
4. Reducerea mortalităţii infantile;
5. Îmbunătăţirea sănătăţii materne;
6. Combaterea HIV/SIDA, malariei şi a altor boli;
7. Asigurarea sustenabilităţii mediului;
8. Crearea de parteneriate globale pentru dezvoltare.
Cum poti ajuta? Prin voluntariat. ONG-urile au posibilitatea de a atrage finantari pentru proiecte care vizeaza indeplinirea ODM (Obiectivelor de Dezvoltare ale Mileniului). Trebuie doar sa ai dorinta de a ajuta, sa studiezi bine problemele unor comunitati si sa vii cu idei. Orice idee e binevenita.
Da vad ca nimeni nu e interesat, cum pot sa ajut? trimite-mi un mes privat sa imi explici mai multe. astept paaaaa
Badea_Marius_1951 întreabă: