Sall.voluntariat adica faci munca in folosul comunitati degeaba nu primesti nici un ban, te multumesti cu complimentele
Bani nu primesti, dar intr-adevar, niste diplome primesti care sunt foarte importante pentru intrarea la facultate mai ales in strainatate.
Voluntariat= munca pe care o faci fara sa fii constrans sau obligat si de la care nu trebuie sa te astepti sa primesti castiguri materiale.
Cat despre perioada...Nu-ti va da nimeni vreo diploma dupa doar o luna.
Eu, de exemplu sunt voluntara la Crucea Rosie, iar aici primesti diploma dupa cel putin 6 luni.
Draga mea in ziua de azi ca sa fii mai presus decat altii pentru a te inscrie la o facultate sau chiar munca trebuie sa ai cat mai multe voluntariate si daca acolo doar materialul are valoare ce vine am eu? inainte sa vorbesti analizeaza situatia pe de-a-ntregul ex: de ce fac asa si care imi sunt motivele nu mai spune fara sa stii
In mare parte sunt de acord cu persoanele care ti-au raspuns. Voluntariatul nu se regaseste in ceea ce ai exprimat tu mai sus! Informeaza-te mai mult..este o munca pe care trebuie sa o faci tu. neconditionat, nu sa cauti ''experienta'' sau ''diploma'', sau sa te dezvolti tu intelectual sau fizic. Tu trebuie sa-i dezvolti pe altii care au nevoie de ajutorul tau. Acolo vei gasi copii normal, sau cu dizabilitati. (depinde unde vei merge). Acestia au nevoie de sprijin, nu de alti copii care vin pentru diplome, experienta sau dezvoltare personala. Eu am luat parte la asa ceva un an intreg. Este minunat sa ajutii alti oameni! repet: NECONDITIONAT! Oricum, succes! Cauta mai multe informatii, citeste!