Sunt mult femei la care le vine ciclu peste sarcina, si 3 luni peste sarcina si mie mi-a venit in prima luna dar nu era ciclu era ceva de culoare mai inchisa negricioasa. Cel mai bine mergi la ginecolog sa te vad.Succesc cu sarcina.
Mergi la medic. Doar un medic te poate ajuta cel mai bine in acest caz. Sa nu ai retineri si nici frica.
Nu prea am inteles! Stii ca esti insarcinata? Ori, doar presupui. Te gandesti probabil ca, semeni cu mama ta? Posibil sa semeni cu ea, dar nu este de regula. Iar daca, ai menstruatie peste sarcina nu este nimic. Sunt femei care au avut aceasta manifestare si au reusit sa-si duca sarcina pana la sfarsit.
Cred ca ai gresit categoria in care sa-ti plasezi intrebarea. Dar ca sa iti dau un raspuns, cred ca ar trebui sa mergi sa discuti cu ginecologul tau.Mult succes si o sarcina usoara!
Intr-adevar se poate intampla ca la debutul unei sarcini, sa persiste existenta menstruatiei inca 1-2 luni, fara ca acest lucru sa implice neaparat o influenta asupra evolutiei sarcinii.
In mod normal, in momentul cand oul se nideaza (se stabileste) in cavitatea uterina se declanseaza o serie de mecanisme care modifica concentratiile principalilor hormoni sexuali, modificare ce are ca unul dintre efecte stoparea eliminarii ciclice a endometrului.
O dereglare a acestor mecanisme cu lipsa modificarilor hormonale despre care spuneam poate avea ca efect persistenta menstrelor o perioada de timp. insa, este posibil ca, dintr-un oarecare motiv, in primul trimestru de sarcina sa fi suferit o sangerare pe cale vaginala, sangerare pe care dumneavoastra sa o fi considerat-o menstra.
Exista cazuri, rare, in care este posibila o astfel de situatie. Cel mai important lucru este sa consulti un medic ginecolog. Acesta iti va spune exact care este starea de sanatate a ta si a copilului.
Buna...sunt noua pe aici, imi puteti spune si mie va rog / daca fac un test de sarcina dupa prima menstra ce sanse am sa imi iasa un rezultat corect.am avut act sexual in perioada fertila si mi-e frica ca am ramas...
isobell întreabă: