| ραтяίcία a întrebat:

Suntet de acord ca animalele salbatice sa fie tinute captivitate? DC?big grin

Răspuns Câştigător
| Kesariona a răspuns:

Nu, bineinteles! Noua ne-ar placea sa fim tinuti in custi?! E la fel. Ele sunt obisnuite sa traiasca libere.Cred ca e un fel de chin pentru ele sa traiasca intr-o cusca! Si unii or sa zica ca nu suntem animale, de ce am facut comparatia aia?! Nu suntem, dar nici nu mai avem mult happy
Piisu` happy

9 răspunsuri:
| Yoana a răspuns:

Nu. oricat de periculoase ar fi unele, merita sa fie libere, ca si oamnenii.si ele sunt fiinte happy

| ღArySოﺁℓεღ a răspuns:

Nu pentru ca si ele sunt finte si au dreptul la libertate ca si noi!

| LolaXLillyNuSpuneNimik a răspuns:

Nu! dar unele foarte periculoase da. cum ar fi uni ursi periculosi. Pai daca ne-ar inchide si pe noi cum ar fi? nu este corect!

| EVOLUTION_5448 a răspuns:

Daca vrei sa vezi un animal salbatic atunci vizioneaza postul Animal Planet, enciclopedia sau poze cu animale. Mai e recomandat si sa mergi la ZOO (nu e ok ca animalele sa fie inchise pentru ca nu ala e locul lor dar daca nu viziteaza nimeni gradina zoologica, ei oricum nu primesc fonduri destule ca sa hraneasca animalele si stiu ca era acum vre-o15-20 de ani la Targoviste cand unele animale se mancau intre ele sau chiar pe ele de foame, din cauza ca nu aveau destui vizitatori ca sa le cumpere mancare).
Parerea mea e ca daca vrei sa vezi un animal salbatic: du-te in padure sau viziteaza Africa pentru ca acolo gasesti foarte multe (si le vezi mai fericite si in "3d" laughing ).

| crooxel a răspuns:

Nu.oamenii sunt mai salbatici ca animalele. oamenii ar trebui tinuti in custi ca doar ei au omorat aceasta planeta nu animalele care isi respecta cercul vietii!

| RazvanRo22 a răspuns:

Sunt de acord pentru ca, probabil unele ar fi periculoase pentru oameni. happy

| Nommm a răspuns:

Nu sunt de acord! cum ar fi daca cineva ne-ar inchide? Nu cred ca ne-ar place nici noua! Funda?

| NickiMinaj a răspuns:

Asa e, sa dam drumul animalutelor pe strazi! oameni, e timpul sa ne armonizam cu natura!

| Ramx a răspuns:

Nu! e ceva inuman.e ca si cum ai pune un om in cusca...si daca ar putea vorbi acele animale cu siguranta am ramane impresionati si apoi sunt sigura ca nu deranjeza pe nimeni daca nici ele nu sunt deranjate la randul lor. E firesc ca animalele sa fie in libertate.acolo este locul lor.in natura.LOL.

Întrebări similare