anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sustineti ce a fost TPU inainte! Dati la editare profil si acolo unde scrie Name Username* scrieti numele vostru si langa el SustineCampaniaTPUrevive.
Dati o sansa acestui site!
Multumesc kiss.

Răspuns Câştigător
| petruta a răspuns:

Da mai oameni buni adyna are dreptate dati o sansa acestui site pentru ati rezolva problema

6 răspunsuri:
| Dannyjj a răspuns:

Cum a fost TPU înainte? Înainte de CE? Bănuiesc despre ce este vorba, dar eu sunt de acord cu ordinea și mă bucur că s-a făcut ordine.

| Dannyjj a răspuns:

Vezi dacă nu îți finalizezi ideile, eu am crezut că vorbesti de măsurile care s-au luat în ultimele zile.
Sunt de acord cu tine la ce ai spus.
Ar trebui să se i-a măsuri pentru cei care postează întrebări de genul "cine mă poate ajuta cu... primește Funda!", pentru răspunsurile care cer fundă și sancționarea acestor utilizatori(asta ar fi doar o măsură care ar trebui aplicată).

| NoChanceForUs a răspuns:

Intotdeauna vor exista si nemultumiti.Dar ce era TPU inainte? Acum incepe a semana cu Facebook, e multa socializare, dar poate asta este si scopul.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acum pe TPU toti vor fundite si sa le creasca punctele TPU. Inainte toti se ajutau reciproc si nu le pasa de fundite era frumos si respectuos. Acum toata lumea FUNDITA! Stavar in gat!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tulai Doamne' da se vede ca vorbesti ca un taran