Contra... si animalele au sentimente, simt, vad, aud, etc. Nu-mi place sa fac teste pe animale si sa le chinui, pentru ca stiu sigur ca nici mie nu mi-ar placea, iar atunci cand vreau sa fac ceva unui animal ma gandesc la proverbul "ce tie nu-ti place altuia nu-i face".
Multi ar trebui sa se ia dupa provverbu asta, dar multa lume nu e intreaga la minte, dar... asta e lumea in care traim, n-ai ce-i face.
Contra!
Doar pentru ca animalele nu-si pot exprima direct sentimentele, nu inseamna ca nu au...Pe langa faptul ca este bataie de joc pentru bietul animal, este si foarte periculos, pentru ca niciodata nu se stie daca vreo chimicala ii poate provoca bietului animal vreo reactie alergica.pana la urma, nu e ca si cum iti poate spune el ca este alergic la ceva.
Contra.animalele nu sunt niste lucruri de 'aruncat la gunoi'. sunt niste fiinte ca si noi.si nu merita sa fie cobai pe tot felul de chestii. cobai ar trebui sa fie puscariasii.cei ce fac rau.in special pedofilii
Problema de etica.personal sunt contra si parerea ea a fost justificata mai sus de ceilalti prieteni ai nostri
Sunt total CONTRA!
De ce?
Pentru ca animalele sunt fiinte ca si noi oamenii, doar ca mult mai intregi la minte.Au pret in ochii lui Dumnezeu.Ele simt durerea provocata de acei nemilosi,au sentimente, tin la viata lor, vor sa le fie bine insa din pacate pentru ele sunt nascute intr-un iad numit pamant.Si e doar vina oamenilor, noi am stricat totul.Pana cand nu vom inceta sa mai cumparam produse testate pe animale, putem sa spunem cat vrem ca ne pasa de ele si ca suntem contra testarii lor.Insa pana atunci poate sunt bune si anumite petitii pentru asa ceva spre exemplu aceasta este o petitie foarte buna http://www.vier-pfoten.ro/website/output.php?id=1088&language=2.Cei de la Vier Pfoten au facut treaba buna pana in momentul de fata si au salvat multe animale.
looolliika întreabă:
Correct întreabă:
LikeABossBaby întreabă: