Poblema este in felul urmator, haine uite strangem si aici pe site, dar cu mobile este altceva, am avut mobila pe care am pus- o in strada masiva de visin, costa mai mult transportul decat facea ea, asa ca oricata vointa vei avea nu vei putea plati 2-3 milioane transportul. Cu electrocasnicele la fel, sunt pe net destui binevoitori, cine le cara?
Cred ca ar trebui tu sa cauti o familie nevoiasa careia sa-i oferi aceste lucruri cu siguranta vor fi bine primite." Dar din dar se face rai" pacat sa le arunci cand altii se pot bucura de ele.
Intrebare buna...pentru ca eu caut mobile prin donatie, iar site-urile pe care am gasit ori nu functioneaza, ori nu e nimic...Astfel am gasit site-ul asta.Eu ca studenta ma mut din chirie in chirie, si am aceeasi problema: camera nemobilata.Si stiu ca sunt multi in aceeasi situatie, chiar daca nu intram in categoria "familii defavorizate". Vrei sa scapi de obiecte? Eu nu-mi permit sa-mi mobilez camera.Mai e intrebarea actuala?
(Daca mai
Buna ziua Ma numesc Eugen stau cu chirie in bucuresti de veo 10 ani impreuna cu parinti mei.Am transformat o bucatarie in camera numai ca nu imi permit ac umpara o canapea sau un pat cat de cat dorm pe o saltea si un blat facut din scanduri o improvizatie.Momentam m-am mutat singur cu pretena mea intr-o alta chirie si nu imi permit a cumpara daca cineva ma poate ajuta rog a ma contacta la nr de telefon 0765807409
Buna seara. sunt studenta in bucuresti si as dori sa stiu, daca este cu putinta, cine ar putea avea spre donatie, 1 dulap pentru perete si 1 cuptor cu microunde. indiferent de starea acestora. doar functionabile sa fie. ma gasitit la adresa de e-mail: maymutzyk_sweet2006@yahoo.com. va multumesc mult. ana
Buna seara. Suntem o familie din Bacau care a initiat un proiect umanitar pentru a ajuta copiii ce provin din familii defavorizate. Strangem bani pentru a le cumpara rechizite scolare, uniforme si hainute. Cei ce doresc sa ne ajute ne pot contacta telefonic la nr. 0726422187. Ne- am bucura ca de la om la om sa facem copii fericiti si sa- i ajutam pe cei din jurul nostru
popescuflorin85 întreabă: