anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde se pot face donatii de mobila, electrocasnice, haine catre familii defavorizate?

12 răspunsuri:
| rozalia25 a răspuns:

Intreaba la o biserica.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poblema este in felul urmator, haine uite strangem si aici pe site, dar cu mobile este altceva, am avut mobila pe care am pus- o in strada masiva de visin, costa mai mult transportul decat facea ea, asa ca oricata vointa vei avea nu vei putea plati 2-3 milioane transportul. Cu electrocasnicele la fel, sunt pe net destui binevoitori, cine le cara?

| ellutza a răspuns:

Cred ca ar trebui tu sa cauti o familie nevoiasa careia sa-i oferi aceste lucruri cu siguranta vor fi bine primite." Dar din dar se face rai" tongue pacat sa le arunci cand altii se pot bucura de ele.

| mira_3400 a răspuns:

Intrebare buna...pentru ca eu caut mobile prin donatie, iar site-urile pe care am gasit ori nu functioneaza, ori nu e nimic...Astfel am gasit site-ul asta.Eu ca studenta ma mut din chirie in chirie, si am aceeasi problema: camera nemobilata.Si stiu ca sunt multi in aceeasi situatie, chiar daca nu intram in categoria "familii defavorizate". Vrei sa scapi de obiecte? Eu nu-mi permit sa-mi mobilez camera.Mai e intrebarea actuala?
(Daca mai

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna seara! eu am doua corpuri de bucatarie, un dulap de haine de 1, 30 cm inaltime aproximativ si o comoda de la un fost pat. Doreste cineva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La Asociatia Nevazatorilor din Romania, lupascristian@yahoo.com

| beugen a răspuns:

Buna ziua Ma numesc Eugen stau cu chirie in bucuresti de veo 10 ani impreuna cu parinti mei.Am transformat o bucatarie in camera numai ca nu imi permit ac umpara o canapea sau un pat cat de cat dorm pe o saltea si un blat facut din scanduri o improvizatie.Momentam m-am mutat singur cu pretena mea intr-o alta chirie si nu imi permit a cumpara daca cineva ma poate ajuta rog a ma contacta la nr de telefon 0765807409

| anamaria89 a răspuns:

Buna seara. sunt studenta in bucuresti si as dori sa stiu, daca este cu putinta, cine ar putea avea spre donatie, 1 dulap pentru perete si 1 cuptor cu microunde. indiferent de starea acestora. doar functionabile sa fie. ma gasitit la adresa de e-mail: maymutzyk_sweet2006@yahoo.com. va multumesc mult. ana

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pentru cei din Iasi, va dau un nr. de tel 0756590023, reprezint o fundatie care chiar acum ajuta o familie careia i-a ars totul intr-un incendiu in martie 2010 sa- si rec onstruiasca casa. Daca aveti mobilier sau electrocasnice si doriti sa le donati contactati-ma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna seara. Suntem o familie din Bacau care a initiat un proiect umanitar pentru a ajuta copiii ce provin din familii defavorizate. Strangem bani pentru a le cumpara rechizite scolare, uniforme si hainute. Cei ce doresc sa ne ajute ne pot contacta telefonic la nr. 0726422187. Ne- am bucura ca de la om la om sa facem copii fericiti si sa- i ajutam pe cei din jurul nostru

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am o prietena si are mare nevoie de o masina de spalat(nu`si permite)... daca are cineva si o poate ajuta sunati la nr asta 0743764310

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o prietena are mare nevoie de o masina de spalat(nu`si permite) daca o puteti ajuta acesta este nr 0743764310este din Timisoara!