| Anselmo a întrebat:

Va salut. Fiind in trecere prin Bucuresti am facut o achizitie nou nouta si anume: un router Wifi TP LINK. Ca orice om simplu care habar nu are prea multe notiuni despre net sau chiar dracia ce aveam sa o cumpar, am decis ca ar fi o invstitie data naibii happy. Nefiind in judet de ceva timp, acesta tehnologie a stat nedesfacuta pana azi. Are cd un incarcator cateva foi si dracul in sine cu 2 antene. Pana acum toata lumea e lamurita. Instaland programul de pe disc, dupa cateva minute imi plange o eroare, din egleza mea cica nu am conectat router ul la Net, da stai asa ca nu i asa, ce mai e si asta? Eh, da i un restart, poate 2, sau poate 10. La fel. Sun un amic care le are cat de cat si mi spune " du l inapoi ( la cateva sute de kilometrii distanta ) sau sparge l, iti trebuie' cablu, abonament din ala, imi pare rau ca nu po' sa te ajut". M a racorit. Treaba e ca nu pot sa mi fac abonament de net pentru ca eu nu stau in apartament. Eu stau 3 zile pe luna acasa, si nu sunt chiar atat de bogat sa donez bani de net degeaba. Lasand asta la 2 pasi acum am dracia asta pe cap, nu ma simt rau ca am dat cat am dat, pot spune ca regret ca nu am stiut ce sa cumpar, eu momentan sunt conectat la o linie wifi fara parola dar slaba prin intermediul laptopului, e dotat cu wifi, de aici va scriu, iar acum intrebarea mea : Cum pot folosii dracia asta ca sa prin net bun de la altii, sa l amplific sau cum i o zice, ce ziceti? Dau premiu happy

4 răspunsuri:
| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Cam asa se intampla cand cumperi ceva doar doar mi-o trebui

| andrei1237 a răspuns:

Nu ar fi trebui sa cumperi.Trebuia sa fii mai atent.