| ParanoidKidu a întrebat:

Veste bună pentru cei care urăsc câinii! Guvernul a anunţat la TV că din toamnă va începe eutanasierea câinilor vagabonzi de pe străzi. Ce parere aveţi despre asta? Mi se pare o măsură extraordinar de bună şi un pas spre civilizaţie.

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Toți comentează pe aici că - vai, sunt și ele suflete, dar cum e când nu poți să mergi pe stradă fără să te latre zeci de javre jegoase, și asta în cel mai bun caz? Voi n-ați auzit de cazuri în care iubitori de animale, oameni care au vrut să îi îngrijească au fost mușcați de acești câini vagabonzi? Ce să-ți spun, numai a oamenilor e vina, ei săracii sunt suflete nevinovate, dracu să ne ia pe toți oamenii straight face Mă lasați? Din partea mea să înceapă chiar mâine eutanasierea javrelor. Sper doar să se țină de cuvânt.

Baftă

41 răspunsuri:
| eleonora_4730 a răspuns:

Esti rea! ar trebui sa fii tu eutanasiata, spune-mi tu ce vina au ei!
pune-te macar pentru o secunda in locul lor, cred ca esti emo iar cand ma gandesc la asta imi vine sa plang deci te rog inceteaza...

| aney a răspuns:

Eu te urasc pe tine. Si te-as eutanasia pe tine. Si sterge fotografia aia, ca parca esti moarta! Creierul tau in mod sigur e mort.
Civilizatie inseamna o tara cu posibilitati de a avea refugiuri statale pentru caini, nu ucisi si gata! Masura eutanasierei o iau doar mortii de foame. E cea mai usoara si cea mai limitata masura.
Cred ca tu si aia ce gandesc ca tine sunt adevaratele javre in Romania!

| oliviaaa a răspuns:

Doamne ce oameni sunt in ziua de azi sunt... sunt niste mizerabili pot sa spun asa incearca sa fii in locul unuia din ei cum tiar parea?

| MarianPscu a răspuns:

Foarte bine cum caini sunt rai orice rau este pedepsit chiar si eu sunt pedepsit ptc sunt rau acceptand o asemenea cruzime dar asta e

| Oana_4980 a răspuns:

Nu-mi vine să cred ce suflet rău ai! Uite, eu nu iubesc câinii, dar mi-e foarte milă să aud aşa ceva.

| Oana_4980 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doamne fereşte, ce oameni! Îmi vine să le dau cu ceva în cap! Mai bine nu puneai acest video pentru că mor de milă şi îmi vine să urlu!

| Gabrielabmg a răspuns:

Doamne! x_x Tu nu ai suflet! Nu ai avut niciodata vreun animal de companie? thinking Imagineaza-ti ca sufletul care ti-a fost aproape e acum eutanasiat x_x Cum te vei simti? Eu una nici nu pot sa imi imaginez o zi fara sa il mangai love struck

| Florian_Popa_1988 a răspuns:

Dupa mintea voastra de primate e bine, hai sa omoram si oamenii strazii ca si aia sunt fara case si sunt violenti si iti dau in cap si te jefuiesc sau violeaza.Sa nu uitam natura cainelui,este un animal de prada,chiar daca i-am domesticit ei au in instinct sa atace si sa isi apere teritoriul deci tot ceea ce fac ei este absolut normal,nu ei sunt de vina,ei nu ne duc la estinctie,ei isi apara "casa",noi suntem cei care i-am adus in starea asta,le-am invadat teritoriile la fel cum am distrus padurile si ursii vin sa manance din gunoaie si inevitabil se intalnesc cu oamenii si ii omoara,nu ursii sunt de vina,noi le distrugem habitatul si ii invadam,noi am adus la extinctie o varietate de fiinte dupa pamantul asta, pe noi cine ne pedepseste pentru asta, cine ne eutanasiaza pentru asta? Innainte sa vorbiti de o fiinta ca este violenta si periculoasa hai sa ne uitam la noi mai intai cata distrugere am adus pe pamant si sa vedem cine e mai periculos.

| Oprea_Denisa_Costina_1994 a răspuns:

Veste buna? O veste buna ar fi sa nu avem un om ca tine in lumea asta! Caini vagabonzi? Tu esti o javra! Proasto!/Prostule! Imputito! Nu iti e rusine, curvo? Nu avem nevoie de intrebari stupide ca ale tale! Tu esti cea mai mare povara! Sa sugi pulele tuturor cainilor vagabonzi!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

BenBurnleyTheo cred ca adevaratul animal esti tu! idem ParanoidKidu
Voua var conveni sa va ia sa zicem parintii si copiii si sa-i eutanasieze?
Barbarilor, javre sunteti voi, cu ce e mai important un om decat un caine?
Voi trebuia sa va nasteti acum mi de ani cand doar cu sabia si toporu se facea legea,, javrelor''.
Sper sa iti fie omorata si tie mama in cele mai rele chinuri posibile si atunci o sa intelegi ca dintre un caine si un om nu sunt multe diferente.
Va intereseaza doar persoana voastra si cred ca aveti si niste probleme psihologice,, vesti bune''.Ai sete de sange...
Atat de inganfati si de nepasatori incat doriti moartea altora decat sa va fie voua bine...
Cel mai bun mod posibil ar fi sa fie tinuti in niste adaposturi sau cei de rasa sa fie dati spre adoptie si nu doar cei de rasa.
ParanoidKidu sper sa vina la tine mai multi oameni si sa te imobilizeze si sa bage in tine cutitul frumos pana nu mai ramane nici o picatura de sange, sa te intrebi,, ce am facut rau?'', si nu ai sa gasesti raspunsul asta patesc si sute de mi de caini si sper ca asta sa patesti si tu sa intelegi ca tu ca fiind om nu esti cu nimic mai presus de un caine, de fapt esti mai prejoswinking.

| Dope a răspuns (pentru TeoPT):

Eu aş începe chiar de mâine eutanasierea oamenilor ca tine!winking

Întrebări similare