| AAAdelin a întrebat:

Voi ce credeti despre "raderea" padurilor din România? de exemplu, acum au început a tâia până şi cele mai mici parcele de teren pentru ca apoi a turna beton şi a-şi face parcări? aceasta este doar una din cele mai mari pericole cu care se confrunta Terra si daca nu oprim acest lucru, vor incepe a aparea anumite boli pentru care poate nu s-agasit inca un leac acum intrebarea vine : Dupa voi, ce credeti ca am puteaface pentru a opri acest lucru? celui mai bun si mai inspirat raspuns v-a primi funda, iar celorlalte raspunsuri bune l-e voi clasifica dupa credita!

10 răspunsuri:
| ZEU93 a răspuns:

Raderea padurilor" este o problema nu numai in Romania dar in general in toata Europa si este o problema destul de grava.Aceasta problema nu se poate rezolva prin reciclare pentru ca ei tot vor sa toarne beton. Fara o conducere buna aceasta problema nu se va rezolva in curand.

| push2gl a răspuns:

In afara de a planta un pom cand avem ocazia, nu prea avem ce face, doar sa cumparam (daca am avea bani )paduri si sa le pazim

| DiDu_7700 a răspuns:

Cea mai mare porcarieoh go on.Si unii nu cred ca vine sfarsitu lumii in 2012!laughing
Da ne lasa astia si fara aerstraight face
Ce sa ii faci? Oameni nebuni!
Ar trebui sa facem o campanie impotriva lor, sai bagam in puscarie! Da nu cred ca avem cum!sad

| Cupcake123 a răspuns:

Ai mare dreptate.Multi zic ca sunt ECO.Dar de fapt mint pe la spate ca sa dea bine in fata celorlalti.Intradevar sunt o EcOlOgIsTa si cred ca si tu la fel.Ma ingrijoreaza numarul de paduri in scadere si chiar habitatele naturale ale naturale care sunt in pericol.In primul rand ar trebui inainte sa taie un copac ce benefici ne aduce el noua, oamenilor. Funda?big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai dreptate unii oameni nu se gandesc la natura ca doar si copacii au viata ar trebui sa se faca o regula care sa interzica "raderea" copacilor.

| inutzza21 a răspuns:

Sincer nu prea putem face nimic in Romania... avand in vedere ca acolo banul vorbeste. Dar totusi fiind in Comuniunea Europeana, eu zic ca am avea o sansa micuta sa contactam pe cineva di Comuniunea Europeana si sa ridicam un semn de intrebare. Insa nu stiu daca am avea vreo putere macar sa se ajunga la o sesizare.

| LaviLavi a răspuns:

E greu sa mai faci ceva deoarece oricate campanii sau petitii ar face lumea care isi doreste un viitor pe pamant sunt in zadar. Oamenii nu inteleg ca or sa moara.Ei vor doar bani, sau treburi murdare.Am vazut un reportaj la Romania te iubesc cu padurile si e groaznic ce se intampla.Singura chestie care am putea sa o facem ar fi aceea de a planta individual pomi.Eu am plantat o gramada cu tata in primavara asta.Chiar daca nu compenseaza pierderile macar incerc.Astia care ar putea face ceva doar planteaza un pomisor in timp ce sunt filmati si apoi arunca tot si nu le mai pasa.Pacat de Terra!

| Filip_9704 a răspuns:

Singura solutie e sa plantezi singur. Alte medote nau efect.winking

| ROXANICA99 a răspuns:

Ai mare dreptate acum nu se tine cont nici macar de urmari primul copac pe care il vad il tae dar oamenii se pot aliia in asociati si daca fiecare roman ar planta un copac pote situatia sar rezolva dar este important ca mai sunt si oameni ca tine impreuna gasim solutii

| AnToNyO_8556 a răspuns:

Sa ma intelegeti,sunt pentru absolut tot ce este verde,cred ca daca fumez ceva devin ecoterorist
figurativ vorbind,desigur
dincolo de balbele si scuzele penibile al primariei,cu sau fara fundament,nu ma intereseaza exagerat de mult aspectul,vreau sa imi spuna mie vreunul dintre voi la ce dracu foloseste copacul la oameni?
ca sa faca pisu catelu lu matale, umbra la cap, la ce? LA OXIGEN OAMENILOR FARA EI NU PUTEM TRAII!