anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Voi credeti ca din cauza noastra s-a ajuns la incalzirea globala? Pun aceasta intrebare din cauza ca am calculat la un moment dat la ora de fizica ceva legat de acest lucru si ne-a dat ca suntem prea 'mici' ca sa schimbam ceva pe aceasta planeta. Profu a zis chiar ca ar fi fericit sa stie ca am fi asa de puternici si influenti in asa fel incat sa schimbam climatul planetei. Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Parker a răspuns:

De-a lungul istoriei, Pamantul a cunoscut multe incalziri si raciri globale din motive necunoscute si la intervale diferite de timp(sute de ani). Deci se poate vorbi de o repetie neconditionata de om, intr-adevar. INSA, exista totusi si influenta omului, care e destul de puternica(cauta efectul de sera)

5 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Si daca s-o ajuns la incalzirea globala ce? Deaia nu mai pot eu sa ma culc la noapte ca vezi doamne creste temperatura solului cu 1 grad C in 100 de ani.

Răspuns utilizator avertizat
| 123branzapute123 a răspuns:

Poate suntem prea mici dar ar trebui sa le spunem oamenilor din jur sa recicleze sau sa nu mai polueze aierul!

| tweety08 a răspuns:

Intr-adevar si influenta omului e foarte puternica, pai creeru uman are o capacitate enorma, iar noi nu il folosim nici 15%, iar ca sa ajungi la asa ceva trebuie sa crezi cu adevarat si mult antrenament pentru creier. si noua ne-a vorbit profa de istorie despre capacitatea creerului. cei care practica yoga is mai avansati adica is la un alt nivl de cat un om obisnuit.

| Apostol97dvd a răspuns:

Eu cred ca omul este un idiot cu gura mare, creeat numai pentru a distruge. E adevarat ca suntem prea mici pentru a schimba ceva, suntem intr-o mare de oameni superficiali, prosti si incapabili sa intretina ceea ce este frumos. Fac scoala in Germania, si aici fata de Romania exista Politia gunoiului, care daca te-a prins ca ai aruncat o sticla intr-un loc nepotrivit, taxat nene! La fel si in Japonia. Ce este de facut? Sa se puna si in Romania politia gunoiului ca aici, si 2 sa puna la munca milioanele de tigani ce nu muncesc (gandesc ca Ceausescu), big grin