De-a lungul istoriei, Pamantul a cunoscut multe incalziri si raciri globale din motive necunoscute si la intervale diferite de timp(sute de ani). Deci se poate vorbi de o repetie neconditionata de om, intr-adevar. INSA, exista totusi si influenta omului, care e destul de puternica(cauta efectul de sera)
Si daca s-o ajuns la incalzirea globala ce? Deaia nu mai pot eu sa ma culc la noapte ca vezi doamne creste temperatura solului cu 1 grad C in 100 de ani.
Poate suntem prea mici dar ar trebui sa le spunem oamenilor din jur sa recicleze sau sa nu mai polueze aierul!
Intr-adevar si influenta omului e foarte puternica, pai creeru uman are o capacitate enorma, iar noi nu il folosim nici 15%, iar ca sa ajungi la asa ceva trebuie sa crezi cu adevarat si mult antrenament pentru creier. si noua ne-a vorbit profa de istorie despre capacitatea creerului. cei care practica yoga is mai avansati adica is la un alt nivl de cat un om obisnuit.
Eu cred ca omul este un idiot cu gura mare, creeat numai pentru a distruge. E adevarat ca suntem prea mici pentru a schimba ceva, suntem intr-o mare de oameni superficiali, prosti si incapabili sa intretina ceea ce este frumos. Fac scoala in Germania, si aici fata de Romania exista Politia gunoiului, care daca te-a prins ca ai aruncat o sticla intr-un loc nepotrivit, taxat nene! La fel si in Japonia. Ce este de facut? Sa se puna si in Romania politia gunoiului ca aici, si 2 sa puna la munca milioanele de tigani ce nu muncesc (gandesc ca Ceausescu),