Da, ajuta cu multe.Ma enerveaza oamenii care arunca fara pic de rusine hartiile, ambalajele, stilele si multe altele. Parca e asa greu sa le pui in gunoi. Mi se face scarba cand vad oamenii care arunca ambalaje de la diferite chestii pe jos, chiar daca, cosul de gunoi e langa ei. Mi-as dori sa nu se mai taie copacii. O sa ramanem fara ei si fara oxigen.
Miscarea ecologista militeaza pentru sanatatea mediului.Reuseste sa influenteze legislatia unor tari dezvoltate pentru protejarea mediului.Actioneaza educativ si asupra fiecarui individ in parte.
Da, ajuta. Mie imi place sa nu arunc pe jos. Catodata stau cate treizeci de minute, o ora cu punga in mana pana gasesc un cos de gunoi ca sa arunc acolo, desi cateodata, destul de rar, mai arunc pe jos (rar -de doua, trei ori). Mediul incojurator supravietuieste chiar si dupa atatea incercari ale oamenilor de a-l distruge, dar nu o sa mai supravietuiasca mult si ar trebui sa avem grija si sa il pretuim.
Si eu cred.Stau intr-un oras destul de mic si cred ca sunt cea mai inraita ecologista din oras, ma enervez foarte tare daca vad pe cineva aruncand resturi pe jos si prietenii mei s-au obisnuit sa aiba grija cel putin cand sunt cu mine
Ajuta. Dar nu cu 2-3 oameni. Toti trebuie sa fie constienti de mediul in care traiesc si sa dea o mana de ajutor.
Ruxiii întreabă: