| AliceLoVe a întrebat:

Voi credeti ca ecologie ajuta cu ceva? Eu cred si sunt ecologista.

Răspuns Câştigător
| BlackPrincessCat a răspuns:

Da, ajuta cu multe.Ma enerveaza oamenii care arunca fara pic de rusine hartiile, ambalajele, stilele si multe altele. Parca e asa greu sa le pui in gunoi. Mi se face scarba cand vad oamenii care arunca ambalaje de la diferite chestii pe jos, chiar daca, cosul de gunoi e langa ei. Mi-as dori sa nu se mai taie copacii. O sa ramanem fara ei si fara oxigen.

5 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

Miscarea ecologista militeaza pentru sanatatea mediului.Reuseste sa influenteze legislatia unor tari dezvoltate pentru protejarea mediului.Actioneaza educativ si asupra fiecarui individ in parte.

| heise a răspuns:

Da, ajuta. Mie imi place sa nu arunc pe jos. Catodata stau cate treizeci de minute, o ora cu punga in mana pana gasesc un cos de gunoi ca sa arunc acolo, desi cateodata, destul de rar, mai arunc pe jos (rar -de doua, trei ori). Mediul incojurator supravietuieste chiar si dupa atatea incercari ale oamenilor de a-l distruge, dar nu o sa mai supravietuiasca mult si ar trebui sa avem grija si sa il pretuim.

| BiancaAnaMaria a răspuns:

Si eu cred.Stau intr-un oras destul de mic si cred ca sunt cea mai inraita ecologista din oras, ma enervez foarte tare daca vad pe cineva aruncand resturi pe jos si prietenii mei s-au obisnuit sa aiba grija cel putin cand sunt cu minelaughing

| allynNa20 a răspuns:

Ajuta. Dar nu cu 2-3 oameni. Toti trebuie sa fie constienti de mediul in care traiesc si sa dea o mana de ajutor.

| yellowalien a răspuns:

Da, te sustin! Si pe tine si pe ceilalti care gandesc ca tine!

Întrebări similare