Da reciclez, e foarte important pentru mediu si chiar daca nu toata lumea o face fiecare ajutor conteaza pentru mediu
As vrea dar nu se poate.Sunt din Tg-carbunesti(jud GJ) aici la noi nu sunt tomberoane speciale pentru sticla/carton/plastic precum in alte orase mai mari.Fiecare arunca gunoiul cum vrea si nu o fac numai la ghena ci si pe langa sau in alte locuri.Eu incerc sa fac pe cat posibil ce imi sta in putinta:sa nu arunc gunoaie pe strada, sa nu rup florile, etc. Cei ce nu au cei 7 ani de acasa nu mai pot fi reeducati.Totul tine de educatie. Mi-ar placea ca la noi in oras sa fie un loc unde sa putem duce hartia sau sticla(era odata un centru acum nu mai e a fost inchis) sa fie refolosita.Ar fi ceva frumos, am economisi.Impreuna putem economisi energie electrica, apa si multe altele.
Cateodata, dar eu ma refer cand arunc gunoiul carton la carton sticla la sticla... etc
Eu sunt obligat de lege, daca nu fac cum spun ei platesc amenda si trebuie sa lucrez o saptamana la sortatul gunoaielor.
Nu, si nici nu am de gand...momentan nu se implica nimeni...majoritatea doar cu gura, deci. da-l dracul de recilat.)