Daca ar fi sa-mi iau un BMW mi-as lua seria x3 la doar 10. 000 euro ( e la reducere )
cauta detalii pe www.bmw.ro
eu am aflat de reducerile astea cand veneam de la mare si tata n-a crezut asa ca s-a uitat pe site...
sper sa gasesti ce vrei si sa o stapanesti sanatos/asa.
Crede-ma ca nu merita o sa ai bani de bagat in ea mai multi ca si cat ai dat pe sa o cumperi si vei regreta mai bine starngi usor niste banutzi si iei o masina la mana a doau veche de max 7-8 ani
Sunt motoare bune de 2500cmc...Nu recomand diesel-ul pentru ca de obicei bmw-urile vechi au fost trase rau de tot. Iar dintr-un diesel nu obti ce vrei si de aceea au fost trase la maximum. Benzina e altceva e mai usor de controlat motoroul si intr-adevar obti ceea ce vrei. Recomand motorul pe benzina. Tata imi spunea cand lucra la service ca veneau aproape zilnic bmw-uri diesel cu motoroale plesnite. Succes!
Merita, numai sa fie recent adusa, kilometri cat mai putini si vezi motorul sa nu fie peste 2000 cm. cubi.
Mai bine strangi bani si iti iei unu mai nou o masina de 15 ani nu merita cumparata, in special daca a fost condusa "pe drumurile patriei". Inca ceva, daca totusi iti iei masina du-o la un service si vezi in ce stare se afla daca problemele gasite nu te conving sa renunti macar poti negocia un pret mai bun.