-Te iubesc 12 luni dintr-un an, 7 zile dintr-o saptamana, 24 ore pe zi, 60 de secunde dintr-un minut,iar daca mi-ar ramane o singura secunda in plus...te-as iubi!
-Mi-as dori sa fiu raza de soare sa te pot privi mereu in ochi, sa fiu o picatura de ploaie care sa cada pe buzele tale sa te pot saruta macar pentru o clipa si apoi sa ma preling pe coarda sensibila a inimii care se numeste dragoste! Te iubesc!
-Alfabetul incepe cu A, numaratoarea cu 1, supararea cu o lacrima, iar dragostea incepe cu tine
-Pentru lume tu esti cineva, pentru cineva tu esti lumea! Cu multa dragoste,Cineva...
-As vrea sa cred, sa pot visa, sa te aduc de partea mea.As vrea ca timpul sa-l opresc sa-ti spun de fapt cat te iubesc
-Oriunde ma uit vad privirea ta. Oriunde merg, simt atingerea ta.Nu am curaj sa inchid ochii,pentru ca stiu ca ai aparea in fata mea si nu i-as mai deschide...
-Odata mi s-a intamplat ceva minunat.A fost un vis devenit realitate, a fost o poveste, a fost ziua in care te-am intalnit pe tine
-Esti o bucata de raza rupta din soare si cazuta pe pamant pentru a-mi lumina inima si sufletul pierdut in splendoarea frumusetii tale
Tin sa mentionez ca nu sunt create de mine, sunt preluate de pe un site, insa sper ca am putut ajuta.
Hai sa-ti zic un secret:Numai cocalarii si pitipoancele cauta statusuri ORIGINALE pe TPU.
din moment ce sunt ORIGINALE inseamna ca sunt ORIGINALE si nu furate de pe TPU, sau alte site-uri, vrei statusuri? ai destule pe google.
Daca vrei sa fie originale, compuneti-le singura. plus ca sunt foarte lame ele in general. o sa iti treaca chestia asta cu statusuri cocalaresti peste cativa ani, daca te vei maturiza
Dimineata m-am spalat cu o raza de soare!
ingerul iubirii a lovit din nou, de data asta in inima mea.
zambetele bucuriei au trecut pragul casei mele.
astea le-am inventat acum. sper catzi sunt de folos
anonim_4396 întreabă:
Badea_Marius_1951 întreabă: