Fata e criminala`, e bet0n. Nu merge la ea daca nu esti campion;
E timpu` Sa trec la nivelu` urmator. Ce pacat ca tu ramai la capitolu` anterior
Du-te si fatsi fata.Dar iti dau un sfat...Sa nu-ti faci operatsii! Findca saa purtat.Si la niciiun doctor.Nu cred ca.i convine.Sa`tsi faca operatsii estetice tsiee!:]]
Te ard la sentimente! Tsi se pare un miraj.Eu iti spun ca nài curaj.Intra`n anturaj.Fac ce fac si te scot din peisaj!; x :]
• Nu există fum fără foc, privirile sunt atente... pissy, pe tricou ți-am lăsat niște amprente.
cu stilul meu murdar, vă *** în gură iar.
• Zâmbete-n exces. N-avem nici un motiv serios de stres.
• Îmi place când te rişti. Îmi place cum te mişti.
♥I wish that I could fly. Into the sky. So very high. Just like a dragonfly.
♥Eu nu tin cont de ce crezi tu sau ce e`n capul tau!
♥Cand am probleme mai ales. Zic "Mai da'le'n mortii lor".
♥De obicei nu crezi pana nu vezi cu ochii tai daca se poate. Ca visele devin realitate!
♥It`s to late to apologize.
♥Pot sa gandesc cu voce tare. Ca nimeni nu ma vede. Nimeni nu ma aude. Sunt o oarecare.
♥Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
♥Cand imi numar prietenii, pe []o pun de 2 ori.
♥Si poti sa`mi iei ce vrei. Cand am langa mine toti prietenii mei!
♥Siii peste toate o sa trecem cu capu` sus. Pentru ca surorile asta si-au propus.
♥Doar in visul meu gasesc lumea perfecta.
♥Intamplator,oricine poate iubi
♥Sunt eu,tu si restul' lumii. Tine minte nu conteaza ce abereaza unii.
♥Nu exista fericire de care sa-ti amintesti,fara tristete
♥Cand iubesti pe cineva, simti nevoia sa-ti fie aproape
♥Orice iti poti imagina,este real!
♥Visele intotdeauna inving realitatea daca le acorzi o sansa
♥Fiecare are varsta pe care o simte.
♥Lumea in care traim. Este complicat de simpla.
♥Imi spui ca nu mai sunt la fel. Ca m`am schimbat. De fapt.n`ai ajuns sa ma cunosti cu adevarat.
♥O vezi doar cand vrea. De`aia esti nebun dupa ea.
♥Zii ce vrei,tu stii, eu asa`mi traiesc viata!
♥Sunt cine vreau să fiu şi fac ce vreau! Fără ruşine imi iau ce-mi convine
♥Say hello to my little gun.
♥Pot fi orice`ti doresti. Atata timp cat ma iubesti
• ♥Zici ca nu se mai poate. Ca le'ai vazut pe toate. Poate ar trebui sa cauti fericirea'n alta parte.
♥Diferita. Nu pot fi comparata. Nici cu toti banii din lume nu pot fi cumparata.
♥Nu stii ce gandeste si nu stii daca are rabdare. Daca e genu` de fata care ar face o favoare
♥Poate ca ar fi o idee sa nu mai stai sa pierzi timpu` in continuare. Da` cand faci un pas in fata ea dispare.
♥Si o pisica devine tigroaica daca traieste in jungla
♥În mine se mai vorbeşte şi azi despre tine!
♥Mie nu`mi strica vremea starile cum vi se`ntampla voua!
♥Sunt multe ca ea. Dar nu toate stralucesc
♥Si'ti vezi de treburi. Ca oricum viata merge'n suturi.
♥Ai cauzt, te-ai ridicat inveti noi moduri sa te scuturi!
Mobilu` pe silent. Ești derbedeu. Iar le-ai dat la târfele alea număru` tău.
• Telefonu` sună întruna dar mai bine îl închid, noaptea asta e specială, nu vreau să o stric.
• Să gustăm din vin puțin, să uităm cum ne cheamă și de unde venim
• Ai vrea să vezi zâmbetul meu în fiecare dimineață, și să fiu mereu la fel de iubăreață.
• Nu mai vreau să te văd niciodată, m-ai demoralizat pentru ultima dată.
• Nu există fum fără foc, privirile sunt atente... pissy, pe tricou ți-am lăsat niște amprente.
• Te combini cu urâte ca să-ți țină de urât.
• Sunt amintirile mele. 0 regrete, numai belele.
• Toată noapte n-am dormit, cu nebunu m-am iubit.
• E doar sfârșitul capitolului, începutul următorului.
• Se întâmplă câteodată, fumând țigarea la fereastră, de mână un băiat și-o fată, îmi amintesc iubirea noastră.
• Râd când te văd plângând, dar nu rezist prea mult... și eu plâng, te iau în brațe și te strâng... te strâng de gât.
• O ard în mod bizar, cu bomba-n buzunar, cu stilul meu murdar, vă *** în gură iar.
• Sunt pătimașă și toți băieții să mă aibe-ar vrea, dar nu au șansă căci eu mereu voi fi numai a ta.
• Mă ajută, mă îndrumă să fac doar lucruri bune. Nu l-aș lăsa, nu l-aș schimba pentru nimic in lume.
• Nu te-aș schimba cu nimeni și nimic, pentru mine tu ești tot, altceva n-am ce să zic.
• Acum nu mai e cum era. Acum e puternică, știe ce vrea.
• Iar atunci când noi poate n-o să mai fim, lasă coniacul să curgă, dă-ne o țigară și să ne-amintim, de clipele care au fost și nu revin, lasă pe masă o scrumieră și un pahar de vin.
• Să nu crezi că petele se șterg ușor din sufletul meu. Sunt clipe pe care nu le pot uita. Ciudat. Ție îți spuneam că ești clipa mea.
• Zâmbete-n exces. N-avem nici un motiv serios de stres.
• Îmi place când te rişti. Îmi place cum te mişti.
• Domnişoară te rog nu grăbi pasu`, lasă bassu` să te mişte, începe balansu`.
• Şi nu ştiu ce să mai spun. Se vede clar că îmi lipseşti, şi îmi vine să mor că tu nu mai eşti!
• Şi n-ai să mă mai vezi că mă plâng, n-ai să mai vezi că mă ascund. Sunt pur şi simplu ceea ce sunt! Şi încă o dată iert... dar nu uit.
• Nu mă interesează că lumea vorbește. Oricum ei se întreabă "de ce ea zâmbește?".
• Odată de mă săruți, toată viața nu mă uiți, cât ești tu de șmecherit, ca mine n-ai întâlnit.
• Era o copilă cândva. Acum gândește altfel puștoaica.
• Tocurile au fost făcute pentru ca femeia să calce lumea în picioare. Într-un mod elegant.
• Fără griji și fără gânduri rele, toată lumea e pe caterincă și se vede.
• Am uitat ce ți-am spus și cum era înainte. N-am uitat să te iubesc, doar că nu-mi aduc aminte.
• Eu sunt fata care te-a scos din minți. Cea mai rea dintre fetele cuminți.
• N-are rost să te prefaci. Știm că ne vrei, știm că ne placi.
• Hai băiete ca să bem puțin vermut și să ne iubim mai mult.
• Ne certăm dar apoi ne împăcăm, îți greșesc și mă ierți, te sărut și-apoi uităm
♥Voi proastelor va credeti perfecte, nu vedeti cat sunteti de defecte!
Prietenia noastra nu e chiar perfecta dar ma intelege sh imi suporta toate "prostioarele" mele`!
Pareti frumoase.va credeti culte, dar sunteti proaste.si din ce in ce mai multe
Unii nu ma suporta ●.Ii tratez cu indiferenta ●Orice s-ar intampla ●.Voi zambi intotdeauna ●.Si nu ma vσi schimba ●
Totul se plăteşte azi. Inclusiv iluziile.
• Sunt mica. intr-o lume mare. da` nu mi`e frica d nimic!
• Иʋ ʋιтa ca ɛƨтι σ ғιιитa ∂ɛσƨɛвιтa.ca ɛƨтι ʋиιca :ϰ!
kristyna_6557 întreabă: