Tu cine vrei sa castige titlul de cel mai bun comentator roman al fotbalului din Premier League?
Buna, dragi prieteni! O noua zi, o noua propunere de a vota unul dintre finalistii din campania “ Eu comentator” . Publicul va... ...continuare
Nu uitati sa votati cel mai bun comentator roman al fotbalului din Premier League!
Dragi prieteni, Continuam prezentarea celor 5 finalisti din campania “ Eu comentator” , pentru care va puteti vota favoritul pe www.comentator.eu.... ...continuare
Voteaza cel mai bun comentator roman al fotbalului din Premier League!
Dupa cum va anuntam si in cursul diminetii, TPU.ro promoveaza cei 5 finalisti din cadrul campaniei “ Eu comentator” . De pe 1 decembrie... ...continuare
Votati cel mai bun comentator roman al fotbalului din Premier League!
Eurosport este alături de microbiștii care trăiesc fiecare fază din meciurile celor mai spectaculoase echipe din Premier League și caută... ...continuare
Tu cine ai vrea sa fie Userul Anului 2016?
Dragi prieteni, astazi lansam campania de nominalizare pentru titlul de userul anului 2016. Conditiile raman neschimbate: ... ...continuare
TPU te invita la CONCURS! Castiga doua bilete la teatru!
" Piesa de teatru „ Dumnezeu iubește" este titlul unui spectacol de teatru; povestea a patru femei care vorbesc î ntre ele. ... ...continuare
5 Idei de cadouri pentru 5 tipuri de prieteni la Targul de Craciun de la Fundatia Calea Victoriei
Te invităm la Fundația Calea Victoriei să ne pregătim pentru sărbătorile de iarnă la Tâ rgul de Crăciun 2016. Î n luna ... ...continuare
Concurs - TPU implineste 8 ani!
Pe data de 25 noiembrie 2008 a luat nastere TPU.ro, un proiect pentru care doar puteam visa sa ajunga la stadiul la care este astazi. Si pentru... ...continuare
Sarbatoreste magia muzicii la Concertul Extraordinar de Anul Nou!
Î ncepe anul 2017 cu stil, eleganţă şi delicii muzicale. Fundaţia Calea Victoriei deschide sezonul muzical din 2017 cu cea de- a patra ediţie... ...continuare
TPU te invita la teatru: Dumnezeu iubeste
" Piesa de teatru „ Dumnezeu iubește" este titlul unui spectacol de teatru; povestea a patru femei care vorbesc î ntre ele. ... ...continuare
TPU si Fundatia Calea Victoriei te invita la concurs
Pentru ca stim ca vremea mohorata de afara nu va da nici voua un mare chef de viata, ne- am gandit sa va " revitalizam" putin cu un nou concurs! ... ...continuare
Atelier de fotografie urbana pentru incepatori
Dacă î ți place să observi, să descoperi si să surprinzi colturi neobișnuite, momente din viața de zi cu zi sau ... ...continuare
NIVEA lanseaza caravana #LikeYourself, un proiect educational ambitios, dedicat adolescentelor
Î ncepâ nd din octombrie 2016, caravana NIVEA #Likeyourself va vizita liceele din țară pentru a le vorbi elevelor despre importanța... ...continuare
Think outside the box – lasa Facebook-ul si vino sa socializezi la Fundatia Calea Victoriei
Ia un pix şi scrie repede pe- o foaie cinci lucruri pe care î ţi doreşti de mult să le faci. Vreau să pictez, vreau să am mai ... ...continuare
Atelier de scriere creativă pentru copii cu Adina Rosetti
Scriitoarea Adina Rosetti ii asteapta pe copiii intre 10 si 16 ani din Bucuresti la a sasea editie a atelierului de scriere creativa... ...continuare
Atelier de Machiaj pentru adolescente
Fundatia Calea Victoriei organizeaza sambata 24 septembrie, de la ora 11:00, un Atelier de Machiaj pentru adolescentele care doresc sa invete... ...continuare
București, 9 septembrie. De azi î ntr- o săptămâ nă, la Sala Polivalentă se deschid porțile celui mai mare festival... ...continuare
Câștigă o invitație de acces 3 zile la DreamHack Bucharest 2016
Toamna aceasta incepe cu surprize pentru gamerii din comunitatea TPU! Dupa succesul din toamna trecuta... ...continuare
Virtus.pro, EnVyUs și FaZe, primele invitate la DreamHack Bucharest 2016
București, 18 august. Virtus.pro, EnVyUs și FaZe Clan au fost invitate să participe la turneul DreamHack ZOWIE Open care va avea... ...continuare
Royal Musical Journey: CONCERT DE GALĂ DE MUZICĂ BAROCĂ, 14 septembrie, Sala Radio, 19:00
La î nceput de toamnă, Fundația Calea Victoriei vă invită la concertul de gală „ ROYAL MUSICAL JOURNEY” - o călătorie savuroasă... ...continuare