Laboratorul schimbării – cursuri și tururi gratuite pentru migranți
Fundaţia Calea Victoriei, î n parteneriat cu Asociaţia ActivRandom, Consiliul Naţional Româ n pentru Refugiaţi şi Asociaţia Matias,... ...continuare
Vino la Concertul Caritabil de la Ateneul Român din 15 iulie!
Vă invităm luni, 15 iulie, de la 19.00, la Concertul Caritabil organizat î n favoarea marelui antropolog și om de cultură Vintilă Mihăilescu,... ...continuare
CONCURS - Castiga un loc la una dintre Scolile de vara organizate de Fundatia Calea Victoriei!
Inca nu te- ai decis ce sa faci vara asta? Impreuna cu prietenii de la Fundatia Calea Victoriei venim cu solutia perfecta pentru a te scoate din plictiseala... ...continuare
Serile tale de vară merită un UPgrade! Școli de Vară la Fundația Calea Victoriei
Î nceputul verii î nseamnă lansarea Școlilor de Vară la Fundația Calea Victoriei! Este șansa ta să abordezi î n fiecare săptămâ... ...continuare
Ziua Porților Deschise la Fundația Calea Victoriei: Ingredientul tău secret pentru o vară perfectă!
Am găsit rețeta unei veri perfecte! Sună așa: î ntr- un spațiu urban chic și prietenos se toarnă o ceașcă de bună- dispoziție și una ... ...continuare
Hai la cel mai glam eveniment retro al anului - BALUL BUCUREȘTIULUI INTERBELIC!
Fundația Calea Victoriei te invită vineri, 7 iunie 2019, de la ora 20.00, la a șaptea ediție a Balului Bucureștiului Interbelic. Î n decorul... ...continuare
Vrei sa iesi din casa? Hai la un tur pietonal prin București organizat de Fundația Calea Victoriei!
Anul acesta se î mplinesc 10 ani de câ nd Fundația Calea Victoriei a dat startul tururilor pietonale î n București. De zece ani, aceste... ...continuare
Noutăți de primăvară pentru minți creative: alege cursul care te inspiră
Fă- ți timp să te bucuri de bunătățile pe care ți le oferă orașul! Ai auzit de Fundația Calea Victoriei? Este acel loc din București unde poți... ...continuare
Dacă biblioteca ta este plină de povești care se petrec î n spațiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice,... ...continuare
Burse pentru studenți la cursuri de public speaking, diplomație, filozofie și istoria artei
Avem o veste bună pentru voi! Fundația Calea Victoriei oferă 30 de locuri gratuite, pentru studenți și liceeni, la cursuri și evenimente din luna... ...continuare
Concert de Gală – „I love PUCCINI"
Fundația Calea Victoriei vă invită î n 13 mai, ora 19:00, la Concertul de Gală „ I love PUCCINI” , care va avea loc î... ...continuare
Daca hobby- ul tau este sa fotografiezi orice iti iese in cale, atunci avem solutia potrivita pentru tine. Impreuna cu prietenii de la Fundatia Calea ... ...continuare
Crezi ca relatia ta e ok sau c-ar putea fi mai bine?
Primele relații nu sunt mereu simple. De aceea î ntre 07 și 18 februarie, Fundația Friends For Friends și TPU.ro te provoacă să- ți faci ... ...continuare
Muzica văzută prin ochii unui dirijor: „Pentru ce mergem la operă?" și „Nouă povești muzicale"
Fundația Calea Victoriei te invită vineri, 8 februarie, ora 19.00, la Palatul Cercului Militar Național, î n Sala de Spectacole, la lansarea... ...continuare
Am dat drumul la votare pentru Userul Anului 2018!
Dragi prieteni, Am analizat propunerile voastre, am verificat respectarea conditiilor si am dat drumul etapei de votare pana pe 3 ianuarie... ...continuare
Cine ai vrea sa fie Userul Anului 2018?
Dragii nostri, A mai trecut un an si iata- ne ajunsi la momentul nominalizarilor pentru Userul Anului 2018. Conditiile raman... ...continuare
Hai la Târgul de Crăciun de la Fundația Calea Victoriei – Cadouri și delicatese culturale
Fundaţia Calea Victoriei a selectat pentru tine daruri inspirate, la Tâ rgul de Crăciun – Cadouri şi delicatese culturale. ... ...continuare
Concurs - TPU a implinit 10 ani!
Pe 25 noiembrie TPU a implinit 10 ani. In tot acest timp, peste 3 milioane de intrebari si- au gasit raspunsuri aici datorita voua. Impreuna am construit... ...continuare
Concertul Extraordinar de Anul Nou „Celebrate 2019: Classical arias and dances"
Fundația Calea Victoriei vă invită î n 7 ianuarie, ora 19.00, la Teatrul Național București, Sala Mare, la ediția a șasea a Concertului... ...continuare
Ai î nceput facultatea și î ncă nu știi ce vrei să faci? E OK! Fundația Calea Victoriei te ajută să iei o decizie legată de viitoarea... ...continuare