Vreau sa spun ca eu stau cate 7 ore pe zi la scoala si ma descurc cu doi covrigi si o cafea .mama nu imi da pachetel deoarece stie ca nu-mi place si imi da in jur de 3 lei dar mie personal imi ajunge
In jur de 5 lei zilnic... uneori mai mult...si cartile au fost si noi si vechi...
Cartile le-am cumparat pentru ca sunt a 11-a iar banii..parintii imi dau cam cat cer; de obicei 3 lei pe zi.
Pai nu primesc bani pentru scoala, ma descurc cu alocatia si cand nu mai am bani imi pun un senvici de acasa.Sau fac cheta
Carti nu am primit.Trebuie sa-mi cumpar. Dar o sa-mi xeroxez cateva ca ies mai ieftin
Buna
sunt clasa a6-a...si pachetzel de acasa nu-mi i-au.
imi da' 5 lei pe zi
xoxo
Nu imi iau nimic de acasa.In general imi da 10-15 ron pe zi, dar nu ii cheltuiesc pe toti decat cand imi e prea foame!:d
Carti nu am primit, sunt nevoita sa mi le cumpar(sunt a 11 a). Oricum sunt multe cheltuieli la mijloc!
Sunt intr-a 11 si cartile mi le-am cumparat, iar bani de scoala primesc cam 35-40 lei pe saptamana(nu-mi iau pachetel de acasa)...
Sincer cam 15 ron pe zi )... pachetel never... Cartile le-am cumaparat si pealea s-au dus o groaza de bani...