Pune muzica relaxanta, gasesti pe www.trilulilu.ro
Nici chiar niciodata, dar prin puterea autosugestiei, vei reusi, spune cu voce tare cand esti singur : Sunt calm, destins, totul va fi bine. Nu am de ce sa ma enervez. Voi fi bine. CRede-ma ca la mine functioneaza, zic mereu, in fiecare zi :Totul va fi bine si asa este, chiar e super si functioneaza.
Buna!
1-Bea un pahar cu apa, plimba-te
2-Nu pune tot la suflet, ignora si accepta situatia
Succes
Pai eu cand ma enerzev trag aer in piept si imi repet " Calm, Calm, Calm"...Sau daca nervii au depasit faza cu respiratul ( foarte rar ) gasesc un loc in care nu ma vede nimeni si lovesc ceva relativ tare ( nu cat sa imi provoace rani, imi e de ajuns sa ma doara 2 secunde) Ma descarc.
Eu nu stiu ce fac. momentan sunt extrem de nervoasa si incerc sa-mi pun toate gandurile in ordine, sa gasesc o cale de iesire din situatia asta... si cel mai des, cand sunt nervoasa e de ajuns sa vars doua lacrimi si sa trag aer in piept!
Incearca sa nu te enervezi niciodata ca sa nu fi nevoit sa te calmeziviata e prea scurta pentru neplaceri, nervi etc.trebuie sa faci exact ceea ce iti face placere.si cam atatgandeste-te la asta, succes
Pffff...si eu ma enervez super repedeee nu stiu ce sa mai fac sa ma calmez,,, degeaba numar pana la 10 ca mai multi nervi imi fac...