1. am 17 ani si inca ma duc
2. am mers la blocurile vecine si am sunat la usa, unii ne-au primit, altii nu.
3. am cantat una singura, dom dom sa-naltam (sper ca am scris bine)
4. 3 milioane (la 3 fete)
5. am mers mereu cu 2 fete, deci am fost 3. Fiecare are avantajele sale, daca te duci singur primesti mai multi bani, dar e mai amuzant sa fiti mai multi
6. am mers la pizza
7. nu
Am modificat acum raspunsul, nu stiu de ce nu imi aparea )
1) Nu stiu din propria-mi experienta dar fratele meu s-a lasat la 13 ani
2)Am mers cu o fata dulce si necajita si toata lumea m-a adorat.
3)Am castigat 800 de lei
4)E mai bine in doi Ai cu cine discuta
5)II economisesc si imi iau ceva mai mare.
6)NU>
7)Nu merci
Hm. sincer nu tin cu nimeni. nu prea imi place fotbalul :-s
La 7 fa cum scrie, posteza pe minim 50 de site-uri, si banii iti vin din momentul in care ai trimis, dar trebuie sa postezi pe alte site-uri si sa mai cauti si tu oameni interesati daca vrei minim 50 lei pe saptamana.
1. Cine spune că m-am lăsat de colindat? Ador să merg la colindat, simt spiritul Crăciunului, și îmi place să-i văd pe ceilalți înveselindu-se la auzul colindelor! E o senzația foarte plăcută!
2. Cu ce tactică am mers? Habar nu am la ce te referi! Am mers la oameni din casă în casă, încercând să le fac noaptea mai frumoasă!
3. „Colo-n sus pe-un deal frumos" eu zic că este un colind destul de plăcut!
4. Sinceră să fiu, de Crăciun încerc să fiu o persoană bună! Măcar atunci! În acea zi nu mă țin de tâmpenii, nu mă interesează banii, încerc doar să le deschid inimile oamenilor printr-un singur colind cântat! Însă, o dată am câștigat aproape 100 lei.
5. Părerea mea, în grup!
6. Îi pun în pușculiță, și îi folosesc când am nevoie de ei!
7. Nu!
8. Nu!
1. La 13-14.
2. Cu un clopotel>P.
2. Sus la poarta raiului( o baba a zis: mai e mult?) s-a si plictisit la cat de lunga era.
3. 2-3 milioane.
4.In 2 sau 3.
5. Dulciuri sau mergem la un film.
6.Da veneau toti tiganii sa cumpere la poarta mea.
7.Normal ca as vrea dar nu se poate.
Lol, si de ce mi-ar da bani astia inapoi? Sigur ia fraierit pe multi si acum ii vine un leu zilnic de la oameni necunoascuti fraieriti.
Dap, asa merg schemele piramidale. Se bazeaza pe fraieri
Bai desteptilor, fiecare se alege cu castig, si nu mai comentati asa.
De ce s-ar alege fiecare cu un castig, adica eu ii dau un leu la fiecare si ei imi trimit inapoi 6 lei? Ce darnici sunt.
Ca sa castigi bani faci asa:
Fiecare dintre cei care se baga trimit cate un leu la fiecare adresa,dupa aia,il taie pe primul din lista, si al doilea devine primul, al treilea devine al doilea, al patrulea devine al treilea tot asa, si locul 6 devine liber.
Acolo te vei trece tu, cu adresa ta, si vei posta acest mesaj pe cate site-uri vrei tu si vei cauta oameni interesati daca vrei sa castigi ceva.Bafta!