Chiar nu știu frate ce ai adică ai totul numai. Domane ferește du-te frate mâinela medicul de familie urgent nu te juca cu sănătatea scoală-te mâine frumos de dimineață ia-ți gagicile iubitele prieteni pe cine vrei tu cu tine da du-te să-ți fac o radiografie să-ți iau o consultație ceva nu sta așa ceva ești și tânăr rău frate ai toată viata înainte Doamne ferește nu te juca cu sănătatea vezi ce ai nu lăsa așa ca nu trece nimic de la sine cu sănătatea nu-i de joaca mâine mereu urgent la medicul de familie spuneți absolut totul cum ai spus și aicia ai grija frate de tine baftă și tot norocul sa fie cu tine.
In ce sens 'ma joc' cu sănătatea? Te referi ca imi vor face rau pe termen îndelungat simptomele astea? Frate, ma crezi ca nimănui nu i-am povestit lucturile astea fiindca mi-e frica sa nu ma faca nebun?
Cel mai bine fa-ti un control acolo o sa iasa totul la iveala dar daca nici asa nu merge, vezi mereu daca esti cu cineva nu ti se intampla nimic atunci nu mai iesi singur...
Ai să-mi bag... in ia de nebunie offf ba fratele meu ce treaba are ma asta cu nebunia? Ce treaba are? Dai ma dracu se ducă lăsai ma sa fie ei open shet mind tu mergi fratele meu mâine la medicul de familie și spune-i toate simptomele pe care le ai le ai lasă să fie ei ăia deștepți și noi nebuni și proști și fraieri lasă să fim noi ăștia ai înțeles Armando? Ști ce zice fratele nu? Asa te vreau mâine mergi frumos parfumat elegant îmbrăcat curat cum îți place ție și mergi la medic spune-i tot absolut totul fratele meu ești foarte foarte tânăr gagici ai iubita ai prieteni ai mâine afli și frumos ce ai și gata dai dracu pe ăia care te fac nebun și ce rahaturi mai crede ei despre tine de ăia nu mai poți tu acum lumea este invidioasă Armandoooo deshide ușa scuze ochi Armando lumea este rău fratele meu nu avea încredere în oricine.
In principiu nu merge nimeni singur la restaurant, sa manace fiindac nu se simte nimeni confortabil sa atraga privirile asupar lui.
Cand esti singur iei mancare la pachet si mananci acasa, mai ales daca ai anxietate si te apuca panica in public.
Nu stiu de ce mentionezi viata sexuala aici, odata ce nu are nici o relevanta cu panica ta din restaurant.
Exista posibilitatea sa ai anxietate sociala, tulburări anxioase sau atacuri de panica.Dar având în vedere ca pățești asta în public unde sunt oameni străini, sau la interacțiunea cu oameni străini suna a anxietate sociala.
Faza e ca ar trebui sa te relaxezi, iar de început când mai mergi pe undeva sa mergi cu un prieten.Pe urma sa te gândești neapărat la un psiholog,poate te trimite la psihoterapie sau psihiatru și te învață acolo cum sa ți lucurile astea sub control.
Chiar dacă pare o banalitate sa ști ca nu e.Din cauza anxietății muti oameni s-au apucat de alcool,droguri etc pentru a putea fi mai dezinvolti și a scăpa de stările astea de rahat.
Alții au ajuns în punctul în care sa se izoleze și chiar sa dezvolte și alte boli.
Treaba asta nu e nebunie,boala psihica etc,e tulburare mai exact la nivelul minți pe care trebuie sa înveți sa o ți sub control, iar cineva de specialitate te poate ajuta destul de mult mai ales fiind la început.
Pana sa iei sfatul în considerare încearcă sa gândești pozitiv când mai ai de mers undeva,încearcă sa îți infrangi temerea și sa te gândești la restul oamenilor ce fac lucurile astea în mod atât de natural încât nu le pasa.
Alunga din minte ideea cum ca te-ai face de ras,ca mori, ca ți se întâmplă ceva etc și inspira numărând pana la trei, si expira pana numeri la trei. Ignori oameni din jur ca si cum pur și simplu nu sunt acolo, faci ce ai de făcut cu gândul ca indiferent ce ar fi oricum cu persoana respectiva posibil sa nu mai interacționezi prea curând sau vreodată, și mergi înainte.
misauratcuviata întreabă: