| ƘЭлT a întrebat:

2Pac traieste? Am vazut poze de la autopsie dar erau false fiindca nu i sa gasit tatuajul cu MAKAVELI la gat nu stiu daca sunt dovezi ca el este in viata dar am auzit ca el este in New Orleans nu stiu sigur fiindca nu m-am dus acolo sunt multe intrebari despre el si foare multe raspunsuri mam inspirat din ele.El purta mereu vesta anti glont de ce nu a purtato atunci asta ma intriga.E prea mare vedeta sa nu se dea poze de la spital.Suge vorbea cu el cum? Fiindca a fost ciuruit de 5 gloante iar el doar zgariat la cap si Cadillacul nu a fost gasit niciodata sa-si fi inscenat moartea? Si plecand cu Cadilacul doar imi dau cu parerea sunt melodii noi...Ar arata ca este in viata am vazut si chestia aia 2Pac-Yes Im a live ceva de genu.Si el a trebuit sa intre la inchisoare daca nu ma insel la 25 ani si a zis ca vrea sa moara si sa se intoarca la sfarsitul sentintei am citit la alta intrebare happy puteti sa ma ajutati?

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

E mort pe bune...

Răspuns utilizator avertizat
| MioaraParalescu a răspuns:

Sunt multe zvonuri ca el ar mai trai...
Cica e in plecat in Cuba sau mai stiu eu ce...
Sunt multe neclaritati cu privire la moartea lui.
Eu personal cred ca Pac a murit in seara aia in Las Vegas...
Uita-te la documentarul asta(daca nu l-ai vazut pana acum)
Ultimele 24 de ore ale lui 2Pac:
http://www.youtube.com/watch?v=wat9k-3XZt0
Viu sau mort este in continuare cel mai bun, si va ramane cel mai bun!

| Zenit313 a răspuns:

O sa apara in 2014!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ştii... Janis Joplin, Jimi Hendrix, Kurt Kobain, Eazy E, 2Pac, Notorious B.I.G, Nate Dogg, Michael Jackson, Whitney Houston, Aaliyah, Bruce & Brandon Lee, etc. şi-au înscenat moartea pentru a putea duce o viaţă mai liniştită.

Chiar şi cei ce s-au implicat în viaţa politică: Hitler, Antonescu, Ceaşescu, Mussolini, John & John Jr. Kennedy, Che Guevara, John Lennon, Martin Luther King etc. şi-au înscenat moartea pentru că şi-au dat seama că au idei prea bune pentru această lume.

| EddiWeed a răspuns:

2pac e mort, dar holograma lui traiestehappy

| ƘЭлT explică:

Am vazut melodia Only for a Death si la inceput arata mormantu lui scria MAKAVELI PE EL happy

| ƘЭлT explică (pentru BigHoss):

Acele probleme erau inchisoarea cred...