Cei mai activi useri din categoria Adolescenţi pe 5 Februarie 2025 sunt:
Buna, voi de ce va uitati la seriale? Eu ma uitam de obicei la animeuri si seriale insa in ultimul timp ma simt ciudat sa ma mai uit, chiar daca imi plac, ma simt ca si cum parca is nefolositoare sau...? (mai mult)
Salutare TPU, am 25 de ani și am o problemă, in februarie am intrat intr o strate inexplicabilă de parcă sunt obosit/ametit, gânduri peste gânduri la modul fredonat în cap, trezit din somn vorbind...? (mai mult)
Salut TPU, imi place de o fata si nu stiu cum sa ma bag in seama cu ea încât sa nu și de a seama ca o plac.
Buna seara! Este cineva din Timisoara de la liceul Nikolas Lenau care stie ceva despre internatul liceului? Scoala nu are nimic pe site despre internat
Deci am luat o scutire de luni pana vineri, ma duc si vinerea? Sau imi motiveaza si vineri, imi puteti raspunde, va rog?
Am 17 ani si mama nu ma lasa sa ma machiez, ce sa fac? Am incercat sa ii explic ca imi doresc si eu sa incerc machiajul da nu intelege, mereu spune ca imi stric fata sau ca o sa imi apara bube.
Salutare! Are cineva bandă de alergat Techfit MT200 motor 5CP, să mă ajute și pe mine cu o părere despre ea? Vreau să achiziționez una am 125 kg Aștept răspuns. mulțumesc!
Cum pot sa ma integrez și eu intr-un grup și sa îmi fac prieteni dacă sunt timid și sunt batjocorit de toti?
Salut! În ultima perioada ma confrunt cu o problema și as dori câteva sfaturi despre ce as putea face sa o ameliorez, sincer dacă as fi știut ce sa fac nu as fi ajuns aici... :( Am ceva probleme ...? (mai mult)
Salutare. In ultimul timp am o perioada mai incarcata, certuri in familie, neintelegeri cu iubitul meu, mai am un an de liceu si mi- e frica de viitor, sincera sa fiu si nu inteleg de ce. Mi se aduna...? (mai mult)
Daca vreau sa intru la un liceu care are profil INTENSIV engleza, iar numarul de candidati care opteaza pentru acel profil depaseste numarul maxim de locuri alocate, voi fi nevoita sa dau vreun examen...? (mai mult)
Pentru a intra la un liceu pe profil cu engleza intensiv am nevoie sa dau vreo proba la liceul respectiv? Cum se face departajarea?
O întrebare pentru adolescenți, cati bani cheltuiti intr-o zi normala fara/cu scoala, sau în weekend?
Întrebare pentru băieți : cum puteți să vă lăsați penisul sculat în public? Gen să o lăsați așa dreapta fără nici un stres. Ceilalți oameni cum o văd, este ok?
Salut! În aproape o luna o sa am evaluare nationala 2024 și am o întrebare, dacă pot sa învăț 4 ore pe zi de luni pana vineri și 10- 14 ore pe weekend și sa iau între 6 și 8 la mate, la română...? (mai mult)
Ce melodii va plac de la Lady Gaga Katy Perry Miley Cyrus Dua Lipa si Jenifer lopez
Dacă ești pe bio chimie, faci informatica pana in clasa a 11a?
Salut TPU! Am o problema, am 16 ani și nu pot sa-mi dau preputul la penis (gen să-l belesc) și îmi este frica sa nu am ceva când încerc sa (belesc) nu pot și ma ustura un pic.
Salut TPU, am și eu o întrebare dacă am 16 ani și nu pot sa trag pielita de pe penis am încercat și ma ustura mi-e frica sa nu am fimoza
Salut TPU. Am nevoie de niste sfaturi urgente! In primul rand vreau sa va spun ca am varsta de 19 ani. Intrand in poveste, in aceasta seara am venit acasa cu un mic semn pe gat lasat de la iubita mea,...? (mai mult)
Nu mi-a mai venit menstruația de 5 luni și nu as vrea sa merg la control pentru că nu mai sunt virgina și îmi e rușine..am 15 ani.Nu judecați!
Un prieten a spart o tableta a unui coleg iar eu cum eram chiar langa el a dat vina pe mine dar apoi eu am spus ca vreau sa ne uitam pe camere, , sa vedem cum am spart eu tableta'', iar apoi el s- a ...? (mai mult)
Voua vi se pare într un fel cringe sa ai iubita? Eu am 16ani si in clasa este un cuplu si uneori mi se par cringe si nu numai ei vad o grada de cupluri care gen se alinta, , bebe" spre exemeplu sau alte...? (mai mult)
Buna, eu sunt in clasa a 8 a acum si as vrea sa ma duc pe profilul de bio- chimie(stiinte ale naturii) dar nu stiu daca intru. Care ar fi o a doua varianta pentru voi la care as putea sa ma duc tot ...? (mai mult)
Salut, am anxietate sociala care nu stiu chiar cat de grava e, dar as vrea sa incep mersul la terapie din vara, cand termin cu școala, desi s- ar putea sa fie deja tarziu dar n am ce sa fac..am vb...? (mai mult)
Buna, eu sunt clasa a 8 a si as vrea sa ma duc pe bio-chimie dar nu stiu daca intru. Ce alte profile mai sunt pentru ca dupa aceea sa ma pot duce pe medicina?
Buna TPU, am o problema de ceva timp si nu pot sa scap de gandirea asta handicapata. In ultimul timp am devenit foarte "insecure" si nu am deloc incredere in mine orice as face. Ma gandesc de 7 ori inainte...? (mai mult)
Ce înseamnă,, fw,,?
Care este diferența dintre iubire si obsesie? Dau funda
Ce ar trebui sa aibă o fata de 14 ani in camera sa daca îi place stilul Smart și dark academia răspuns complet și complet plss
Buna ziua! Am terminat liceul pe vocațional mai exact arhitectură.Și m- ar interesa să dau la pompieri probleme ar fi mai multe: 1.Cat de dificilă este proba la matematică, specific ca la noi ...? (mai mult)
Salut! Sunt clasa a 9a și trebuie sa îmi pun opțiunea pentru practica.Sunt la alimentație și turism și vreau sa știu care e cea mai buna varianta pentru mine fiind băiat. Restaurant hotel sau...? (mai mult)
E adevarat ca e ok sa te plimbi si cu o bicicleta ruginita prin oras mai ales daca e o bicicleta foarte veche adica de epoca? Sau nici chiar asa nu e ok daca e ruginita?
Buna TPU! Sunt o fata de 13 ani. Mie nu mi-a venit menstruatia de 2 luni. Luna trecuta nu si asta nu a dat nicun semn ca vine. Eu nu mi-am inceput viata sexuala. Ce sa fac?
Hey guys, de cateva noptii o pisica gri cu alb incearca sa imi intre in camera la 3 dimineata, ce pot sa fac? Si ce ar trebui sa insemne pisica aia?( tin sa precizez ca stau la casa si dorm cu geamul...? (mai mult)
Bună, am si eu o întrebare, recent mi s-a ciobit tableta de la şcoala într-un colț, abia se observa, insa luna asta trebuie să o predau la scoala. Oare trebuie să o plătesc?
Mi-a zis cineva "scrie-mi de pe main" ce înseamnă?
Voi va certati des cu parintii si cand va certati cum o dregeți sa fie bine?
Ma intereseaza parerea altora si ma afecteaza, indiferent de mult as incerca sa fiu nepasatoare. Cum fac sa nu ma mai intereseze absolut deloc si sa nu ma mai afecteze?
Cum îți dezvolți viața socială să îți faci mai multi prieteni?
Buna, am o intrebare mai ciudata, de ce mereu imi vine sa plang cand imi aduc aminte cat de mult ma iubeste prietenul meu si ca imi arata asta. Tin sa mentionez ca toata viata am avut o cam proasta pe...? (mai mult)
Ceva sfaturi pentru proba bilingv la engleza?
Salut! La centrul de reciclare de la Kaufland după ce reciclezi sticlele și iei bonul ăla poți să ceri să ți se dea banii cash?
TPU, hear me out. E chiar atat de rau ceea ce fac? Deci, pe scurt, (va fi de fapt destul de lung) am început să îmi "fac rău" singur (fizic) cam acum doi ani. Ideea e ca de câteva luni a devenit...? (mai mult)
Este buna pompa de penis? La ce mai ajuta in afara de marimea penisului?
Salut TPU! Am o nelămurire mare, vreau sa ma transfer la alt liceu dupa ce termin clasa a 9- a si nu stiu cum se procedează, trebuie sa am situația încheiată la toate materiile? Trebuie sa am media...? (mai mult)
Bună, dacă iau examenul de bilingv engleză am o prioritate la admiterea la liceu?
Salut, TPU aseara am fost la o fată si ea a sarit pe geam, iar cand am dus- o acasa ne- a prins maica- sa si mi- a spus sa- i dau nr parinților mei, a mai pățit cineva, apropo cand am incercat sa...? (mai mult)
Daca nu ai robinet electric si daca nici nu iti pui, cum altfel mai poti sa faci ca sa ai apa cat de calda si cat de rece vrei? Si tot asa pe loc sa ai cat de rece si cat de calda vrei, sau in cel mai...? (mai mult)
Bună! Sunt în clasa 8 a. Puteți vă rog să-mi da ți idei pentru citate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Mindfulness întreabă:
ArnautuStefaniaArnautuStefania întreabă:
Adi1987 întreabă:
skyrim2 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
2 Broke Girls
Te-ai amuzat si tu alaturi de Max si Caroline in serialul 2 Broke Girls? Hai sa vedem daca esti un expert al acestui serial!