| WhatMeanLove a întrebat:

A intalnit careva,din intamplare,un om care intruchipa portretul unui psihopat? Daca da, povestiti-mi intamplarea voastra.

Intrebarea mai concreta ar fi:"Cum ati actionat?".

Răspuns Câştigător
| thegatekeeper a răspuns:

Da, am intalnit o astfel de persoana, insa persoana respectiva nu era un psihopat in adevaratul sens al cuvantului, ci doar prezenta foarte multe trasaturi specifice. Nu am actionat in niciun fel, pentru ca nu am avut motive. Am interactionat o perioada fara niciun incident neplacut, in afara de anumite conversatii si diferente de opinie.

4 răspunsuri:
| WhatMeanLove explică (pentru thegatekeeper):

Imi poti da cateva exemple de trasaturi? Intuitia ma face sa cred ca le-am intalnit si eu. Daca crezi ca e mai accesibil, poti face un mic rezumat.Dar daca detaliile nu iti par necesare, e de ajuns sa scrii ca nu vrei sa lungesti vorba.
Nu imi place sa presez oamenii.

| BloodyDagger a răspuns:

Inainte sa ma mut, stateam cam departe de scoala mea. Cum in unele zile scapam cam tarziu de la scoala(ora 7-7:30 seara), trebuia sa merg pe jos in intuneric. Eram foarte speriata cateodata, si intr-o seara am intalnit o persoana care nu stiu exact cum arata, dar in intuneric parca ziceai ca e un psihopat. Avea fata stranie(nu ma prea pricep la descris). Norocul meu este ca ma calmez usor si nu am aratat niciun semn de teama, chiar daca bietul om nu mi-a scos macar vreun cuvant.

| thegatekeeper a răspuns (pentru WhatMeanLove):

Voi enumera cateva trasaturi: capacitatea de a manipula incredibil de mult oamenii, carisma, parere extrem de buna despre sine, foloseste victimizarea atunci cand crede ca are de castigat in urma acestui act, iubitor de atentie, indiferent de natura acesteia, un bun orator etc.

| WhatMeanLove explică (pentru thegatekeeper):

Exact cum credeam, le-am mai intalnit si eu la o persoana toate astea, ba chiar mai multe.Situatia mea a fost dificila pentru ca persoana respectiva m-a simpatizat la inceput si acest sentiment a dus la un altul mult prea puternic:love."Arme" utilizate in prezent : indiferenta, neraspundere la apeluri, evitarea persoanei respective.
Macar nu sunt singura care a intalnit "calitatile' acestea la o persoana.

Întrebări similare