| adryna a întrebat:

A intra ca un vis in sufletul unei fete este o arta, a iesi este o capodopera.cum intelegeti acest citat?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica a intra in inima ei ca un vis = a intra frumos si tandru,a iesi este o capodopera = a iesi fara ca ea sa isi aduca aminte de tine, e foarte greu, tocmai de aia e o capodopera... sper ca te-a ajutat cumva...

4 răspunsuri:
| Lala a răspuns:

Partea de dinainte de virgula, da, imi place, dar ce vine dupa imi ridica cateva semne de intrebare. Poate fi o arta sa cuceresti sufletul unei femei, e adevarat, dar de ce ar fi o capodopera sa iesi de acolo? laughing De obicei, daca un barbat reuseste sa intre in sufletul unei femei. isi cam doreste sa si ramana acolo, sau gresesc? Numai datorita efortului depus, sau, in cel mai fericit caz, pentru ca ii impartaseste sentimentele.
Oricum ar fi, cuvantul capodopera ar trebui inlocuit aici cu "banalitate", dupa parerea mea. O capodopera este sa reusesti sa ramai acolo.

| stef87 a răspuns:

Intr-adevar, e ca o arta sa stii cum sa te furisezi in sufletul ei, sa-i demontrezi ca ceea ce spui ca simti pentru ea nu sunt doar vorbe...sau uneori poate nici nu trebuie sa-i spui daca vrei sa fii acel vis. Sa stii pana la ce limita sa actionezi si multe altele.
De ce capodopera? Pentru ca a intra acolo parca ai dat dovada de arta, nu? Ori ceea ce ai creat nu va fi uitat asa usor (de cele mai multe ori in sens negativ; cand e in sensul propriu-zis, cel pozitiv, inseamna ca iesirea "visului" din suflet a produs o drama).

NOname
| NOname a răspuns:

A intra frumos in sufletul unei femei pot multi, a iesi, fara sa lase urme adanci si dureroase, putini pot. Nu orice artist poate crea o capodopera, o lucrare perfecta. E nevoie de o tehnica deosebita si de multa practica (multe inimi zdrobite), daca-ti lipseste talentul nativ (foarte putini il au).

| varono a răspuns (pentru Lala):

Văăăleu, d.asta fug bărbații de tine cu șapte picioare, că stai greșit la capitolul logică. Ai vorbit/scris tocmai când trebuia să faci orice altceva numai cu părerea să nu.ți fi dat.
Crede.mă, bărbaților adevărați nu li se par deloc atrăgătoare muierile care dau cu bâta în baltă, oricâte kile de țâțe și/sau metri de craci ar avea.