A mai trecut un An. E timpul pentru alegerea Userului Anului 2020! Care e propunerea ta?

Dragilor,

A mai trecut un an, cu bune și cu rele, un an atipic pentru noi toți și sperăm că ați ajuns la finalul lui sănătoși.

Așa cum v-ați obișnuit în această perioadă alegem Userul Anului! Deși nu a fost un an așa cum ne-am fi așteptat, măcar să îl încheiem într-o notă de normalitate. Mie una, mi-e cam dor de ea!

Așadar, dăm drumul la nominalizările pentru Userul Anului 2020 până pe 23 decembrie inclusiv.

Condițiile nu s-au schimbat prea mult:

- să fi avut în ultimul an minimum 30 de răspunsuri pe lună pe o perioadă de cel puțin 6 luni.

- răspunsurile de la Trivia/Amuzante și Conversații nu sunt luate în considerare, iar cei care au deja acest titlu nu mai pot fi propuși. 

Vă așteptăm comentariile cu numele userului pe care voi îl considerați că ar merita să fie Userul Anului 2020. Puteți face câte propuneri doriți atât timp cât sunt respectate condițiile de mai sus.

Când s-a încheiat etapa de propuneri, vom analiza și vom valida membrii apoi va începe procesul de votare până pe 6 ianuarie.

Premiul e unul surpriză din magazinul de premii și vom mai acorda înca un unul pentru cel mai activ nou membru TPU.

Să curgă propunerile!

PS. Aștept si autonominalizările :)

203 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns (pentru Nilsson):

Dadeam scroll pe aici si ti-am vazut primul motiv. Nu am nimic cu omul, dar nu a fost constant in varful clasamentului lunar.

| TFL007 a răspuns:

RAY e veteran din ce am inteles pe aici, poate iti faceti o surpriza si reusiti voi sa il insurati! STIMA

| Celcestietot a răspuns (pentru Simpatic):

Nominalizari repetitive, in general de la oameni cu o rutina repetitiva a vietii. Cine sa nominalizeze aceiasi utilizatori, altii noi? Probabil, dar cam aceleasi voturi de la cei care inca umbla pe aici zeci de ani si care nu si-au satisfacut nevoile precedente. Daca era sa voteze obligatoriu si cei pe care i-ai ajutat (oriunde aici), rezultatele ar fi putut sa iasa chiar neasteptate.

| Clytia a răspuns:

DoarBogdan - are răspunsuri simpatice, optimiste.

suntserios
| suntserios a răspuns:

@TPU.ro cum ar fi sa radeti contul @zilog pentru spamul masiv si nesimțit pe care il face pe site decat sa luati in serios nominalizarea la userul anului?

| sabin89 a răspuns:

Meme10Memu - Are el aşa un talent de a se face plăcut tuturor...

| TamplaruAnisoara a răspuns (pentru zilog):

"Cravata roșie de soim al patriei" era albastra.
"Cravata roșie" era de pionier.

| LPCTSTR a răspuns (pentru sabin89):

In special antiteistilor. rolling on the floor

| Adry05 a răspuns (pentru andiceasu95):

Mulțumeeesc

| Ofiintă a răspuns:

Nemessys. Răspunsuri calitative, nu doar cantitative.

| GabiDumitrescu a răspuns (pentru Drimmero):

Multumesc pentru mentiune!winking

| gigite a răspuns (pentru RAY):

Cum este corect: Propriu sau propiu? - Vorbeşte Româneştevorbeste-romaneste.ro › greseala › propriu-sau-propiu
20 mar. 2013 — Forma corectă: Propriu. Forma greşită: Propiu. Propriu = care este proprietatea cuiva; care aparţine unei persoane, individual; care întruneşte...

| RAY a răspuns (pentru gigite):

Vezi tu de rahaturile tale ca vad ca ai mult timp incat sa le vezi pe ale mele, nu-mi pasa cum scriu

| raMLesS a răspuns:

Eu il propun pe TPU.ro

| mihai69 a răspuns:

Eu, desigur. Plus supadeceapă.
Minus: RAY & Jassmina&celelalte 50 de alte nume pe care le-a schimbat de-a lungul vremii.
PS - mersi @NLS!

| RAY a răspuns (pentru zilog):

Cum de poti sa scrii atat de mult?

| RAY a răspuns (pentru iuliaOK):

Ma iubești in secret, cat curaj acum pe tine sa îmi spui asta

| h379m3973423 a răspuns:

Crissi99

| RAY a răspuns:

E clar ca altceva nu ai ce face cu viata ta

| iuliaOK a răspuns (pentru RAY):

Un argument foarte bun. Bravo, Ray!

| cfrtobias a răspuns (pentru Jus7t):

rolling on the floor te-ai gandit mult? ar trebui sa si castige nu doar sa oferi tu un user

| gigite a răspuns (pentru RAY):

Ramai in rai, ca nu ma bag, sa-ti fie de bine.

| ForeverAlone97 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca iese Jassmina userul anului eu ma las de TPU.

| gigite a răspuns (pentru mihai69):

Mersi.

| RAY a răspuns (pentru gigite):

Ai grija ce doresti altora

| darrio2007 a răspuns (pentru Kuroo):

UIte aici raspuns de doi bani, gramatical. Pe el vrei sa il propui?

„Salur bucatatule,

Depinde unde le-ai tinut, daca nu era foarte cald, presupun a este ok. Si chiar si asa, tot ar trebui sa fie ok, cel mai bine ar fi sa te uiti si sa vezi, sa mirosi si eventual sa gusti.

Daca nu, renunta la ea.

Numai bine si sarbatoru fericite! ^_^"

| gabicoo a răspuns:

Alegeți pe cine doriți!
Dar să nu repetați greșeala de anul trecut cu Sadrian! După ce a obtinut titlul de userul anului a devenit arogant și atoateștiutor. A ajuns să abereze la teme care pur și simplu nu le cunoaște dar se bagă și contrazice că doar e userul anului și știe de toate!

| Simpatic a răspuns:

Am uitat de Celcestietot asa ca il propun, imi place cand exista tineri care il iubesc pe Dumnezeu!

| Nemessys a răspuns (pentru Ofiintă):

Multumesc, dar n-am nicio sansa anul asta, mai ales in fata lui Bogdan. laughing Omul ala scrie cat scriam eu in 2017/18, dar acum nu prea-mi permite timpul'.