A mai trecut un An. E timpul pentru alegerea Userului Anului 2020! Care e propunerea ta?

Dragilor,

A mai trecut un an, cu bune și cu rele, un an atipic pentru noi toți și sperăm că ați ajuns la finalul lui sănătoși.

Așa cum v-ați obișnuit în această perioadă alegem Userul Anului! Deși nu a fost un an așa cum ne-am fi așteptat, măcar să îl încheiem într-o notă de normalitate. Mie una, mi-e cam dor de ea!

Așadar, dăm drumul la nominalizările pentru Userul Anului 2020 până pe 23 decembrie inclusiv.

Condițiile nu s-au schimbat prea mult:

- să fi avut în ultimul an minimum 30 de răspunsuri pe lună pe o perioadă de cel puțin 6 luni.

- răspunsurile de la Trivia/Amuzante și Conversații nu sunt luate în considerare, iar cei care au deja acest titlu nu mai pot fi propuși. 

Vă așteptăm comentariile cu numele userului pe care voi îl considerați că ar merita să fie Userul Anului 2020. Puteți face câte propuneri doriți atât timp cât sunt respectate condițiile de mai sus.

Când s-a încheiat etapa de propuneri, vom analiza și vom valida membrii apoi va începe procesul de votare până pe 6 ianuarie.

Premiul e unul surpriză din magazinul de premii și vom mai acorda înca un unul pentru cel mai activ nou membru TPU.

Să curgă propunerile!

PS. Aștept si autonominalizările :)

203 răspunsuri:
| RAY a răspuns (pentru Drimmero):

Care tineret batrane?

| KR0NSTADT a răspuns (pentru zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz):

Corect. Subscriu.

| StrongHeart a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiecare cu nebunia lui, asa e si in viata laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Irinelp):

E prea simplu asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu.

| Theo94 a răspuns:

Nu stiu.

| Adry05 a răspuns (pentru RAY):

Probabil va ieși Bogdan, dar e ok, măcar el merită. laughing

| zilog a răspuns (pentru TamplaruAnisoara):

NU este adevărat ia mai documentează-te că toate erau roșii de cât că cele de șoim al patriei era roșie și cea de pionier era cu tricolor cusut pe margine!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Serios @tpu.ro
@zilog spameaza cu text scris aiurea pana si aici?
Ce ziceti? Merita o pauza?

| TPU.ro explică:

Multumim pentru propuneri!
Am incheiat aceasta perioada de nominalizari. Analizam userii si apoi dam drumul la vot!
Nu uitati, voturile sunt importante, nu noi alegem userul anului, ci voi prin voturile voastre. De fiecare data am pus capturile de ecran cu voturile primite de useri, cat sa fie totul transparent. Stiu ca uneori e greu sa vizualizati faptul ca anumiti useri primesc mai multe voturi, dar fiecare din voi a votat userul dorit pe criterii subiective. Nu putem interveni in deciziile voastre.

| mihai69 a răspuns (pentru suntserios):

Subscriu!

| mihai69 a răspuns (pentru Dddonkey):

Ți se pare - e practic imposibil să vrea cineva de la el ceva ce nu are...

| RAY a răspuns:

Acum 42 minute | mihai69 a răspuns (pentru Dddonkey):
Ți se pare - e practic imposibil să vrea cineva de la el ceva ce nu are...

iar jigniri omule atat poti, daca esti atat de bun pe TPU, de ce ai luat 66 de voturi anul trecut

https://www.tpu.ro/......-surpriza/

demonstreaza tu ca esti in stare de ceva,nu jigniri, esti prins in zona in zona intunecata,plin de ura,frustrari, invidie, invidios ca tu nu ai nimic iar alti au, te urasti si pe tine de asta urasti si pe alti, astfel de gandire te va mentine in zona de confort, zi-mi tu ce esti mai bun? ce ai realizat?

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Răspunsuri considerate inteligente 1.295 1.295 -mihai Ajută oamenii din 14 Mar 2011
eu Răspunsuri considerate inteligente 4.958 4.958 Ajută oamenii din 7 Iun 2012

| Drimmero a răspuns:

Mor de ras, ce se agita Ray ca nu iese el si nu a fost propus ))))

| RAY a răspuns:

Uita-te mai bine sa vezi ca am fost, si tu esti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu e supadeceapa pe lista cand au propus-o 3 persoane?

| mihai69 a răspuns (pentru mihai69):

E o constatare, nu o jignire.
Iar dacă e să numărăm...
_____
@RAY
în 24 Decembrie | RAY a răspuns (pentru RAY):
Răspunsuri considerate inteligente 1.295 -mihai Ajută oamenii din 14 Mar 2011
eu Răspunsuri considerate inteligente 4.958 Ajută oamenii din 7 Iun 2012"
______
Aici nu comentez calitatea unor astfel de răspunsuri, votate adesea mai mult decât subiectiv, ci doar faptul că ai omis un detaliu: nu ai spus dintre câte răspunsuri în total.
De fapt, eu am un procentaj de cca 5, 2%, iar tu... sub 4%. Așadar, despre ce vorbim aici?

| RAY a răspuns:

Multe sunt la categoria religie unde am aveam discuti lungi cu toti in trecut, la raspunsuri ma depasesti, omule daca nu ma suporti deja ma ignori de ce ma pomenesti? cei care ma accepta ma accepta asa cum sunt, generatia voastra de comunisti o sa expire candva iar cei tineri vor fii sus

| RAY a răspuns (pentru RAY):

La raspunsuri ma depasesti=in sensul ca ai mai putine decat mine desi da esti castigator

| WhiteLife a răspuns:

Buna tuturor! Probabil e cam tarziu acum, insa va mulțumesc frumos pentru nominalizare. Nu credeam că voi ajunge în lista, astăzi de-abia am văzut. Nu merit titlul, sunt alții mult mai potriviți, insa va mulțumesc frumos pentru că ați considerat că activitatea mea a fost de folos și de ajutor. happy

| PainTech a răspuns:

Hei, acum vad ca sunt si eu pe lista. Ce dragut

| mihai69 a răspuns (pentru RAY):

Dragul meu, nu eu am dat de două ori ignore... ci tu!
Eu îi ignor doar pe cei care înjură fără să poată purta o discuție cu argumente, sau pe troli. Ori tu nu faci parte din aceste categorii, deci - repet: NU eu te-am ignorat, ci tu pe mine.

| RAY a răspuns (pentru mihai69):

Ok

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

6

| Mosotti a răspuns:

In sfarsit vot democratic! Bravo staff-ului.

Sa se poata vota dintre toti userii, nu sa puna conducerea 5 pe lista, si noi sa votam din aia! Ca aia nu e democratie.
Si pe liste ajung cei care servesc intereselor sau simpatiilor conducerii, iar daca nu corespunzi nu poti fi votat ca NU ajungi pe lista, ca asa e in politica, si omul nu se prinde ca nu e democratie asa.

| Anonim2682008 a răspuns:

DoarBogdan, a dat niște răspunsuri foarte bune

| Cristian84 a răspuns:

Crissi99

| anarosca78 a răspuns:

@corbulalbrosu

| shareable a răspuns:

Tot ce conteaza pentru acest concurs e activitatea? Nu conteaza si calitatea raspunsurilor? Dezamagitor. Deci la anul daca las 50 de comentarii inutile pe zi o sa fiu si eu in top