Nu! paparatzii vorbesc doar ca sa nu adoarma! nu mai credeti toate avioanele ce le vorbesc aia.
by daii
In niciun caz...am auzit de jumatate de an aceasta veste si am ramas socata crezand ca e adevarat. dar e bine sanatoasa...pe wikipedia e trecuta numai data nasterii si cand moare cineva la cateva ore e trecuta si ziua mortii.stai linistita ca nu a murit, e vie, sanatoasa si asta e tot ce conteaza
In revista bravo cineva a intrebat acelasi lucru :nu nu a murit, isi vede in continuare de cariera sa infloritoare.Toate zvonurile cum ca ar fi murit din cauza uni accident sau a drogurilor sunt false, asa ca stai linistita, e inca in viata.
Si mie mi-au spus multi ca Phoebe Tonkin a murit da nu e adevarat, daca vreti va dau id-ul ei de mess ca il am am vb cu ea.Id-ul ei este:phoebe_tonkin52_eliz53.O sa va convingeti ca ea este si nu a murit, care zic ca a murit sunt niste idioti.Pa!
Pai nu cred dar s-a auzit ca soferul de la limuzina a omorat-o cariba haine cica era cu ea si cariba a cazut in apa si pe ia a omorat-o nu stiu ce sa zic dar imi pare rau oricum dar va spun nu a murit!