anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

A murit Phoebe Tonkin?

16 răspunsuri:
| daii a răspuns:

Nu! paparatzii vorbesc doar ca sa nu adoarma! nu mai credeti toate avioanele ce le vorbesc aiaoh go on. loser

by daiiwinking

| Butsilee a răspuns:

Nu nu a murit:O

| oanamaria a răspuns:

In niciun caz...am auzit de jumatate de an aceasta veste si am ramas socata crezand ca e adevarat. dar e bine sanatoasa...pe wikipedia e trecuta numai data nasterii si cand moare cineva la cateva ore e trecuta si ziua mortii.stai linistita ca nu a murit, e vie, sanatoasa si asta e tot ce conteazahappy

| Slavic a răspuns:

NUUUUUUUUUUUUUU ai nebunit doamne fereste

| Laly_4113 a răspuns:

In revista bravo cineva a intrebat acelasi lucru :nu nu a murit, isi vede in continuare de cariera sa infloritoare.Toate zvonurile cum ca ar fi murit din cauza uni accident sau a drogurilor sunt false, asa ca stai linistita, e inca in viata.

| Strify a răspuns:

Nu inca traieste nu-ti mai fa griji...

| kai a răspuns:

Probabil .

| AdrianaBacescu a răspuns:

Nu a murit, traieste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Unde o mai vezi, ca s-a desfiintat JetX laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am auzit de peste tot ca Phoebe a murit din cauza drogurilor sau al unui accident.Eu va sugerez sa nu credeti in toate porcariile acestea. E, traieste este vie si sanatoasa

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

laughing Nu am murit si eu am crezut ca am cautat pe google poze cu ea si scria ceva phobe tonking moarta! Dar am vazut un video recent cu ea si ii vie traieste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bai nu stiu asta vreau sa aflu si eu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu a murit. E doar un zvon de pe internet. Am gasit ca, ea in acest moment face un film, iar pe internet scrie ca a murit in 2008, deci nu este adevarat.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu nu stiutiu daca a murit dar apropo stiu ca fumeaza si bea droguri asta e precis,, Se spune ca Emma a murit nu se spune dar chiar a murit

| liviu_3116 a răspuns:

Si mie mi-au spus multi ca Phoebe Tonkin a murit da nu e adevarat, daca vreti va dau id-ul ei de mess ca il am am vb cu ea.Id-ul ei este:phoebe_tonkin52_eliz53.O sa va convingeti ca ea este si nu a murit, care zic ca a murit sunt niste idioti.Pa!

| melc2000 a răspuns:

Pai nu cred dar s-a auzit ca soferul de la limuzina a omorat-o cariba haine cica era cu ea si cariba a cazut in apa si pe ia a omorat-o nu stiu ce sa zic dar imi pare rau oricum dar va spun nu a murit!

Întrebări similare