| miru231271 a întrebat:

Ableta smailo web energy 7 wi-fi 7 8gb cortex a8 1.2ghz android 4.0 Este buna? Imi pot baga jocuri pe ea de pe site-ul asta : http://android.mob.org/p319-android-40/ Funda cine imi raspunde la ambele intrebari :P

4 răspunsuri:
| emmacool a răspuns:

Nu prea este buna... dar stiu o tableta buna pe care o am si eu ca eu am avut-o pe smilo web si nu e buna tableta este: Tableta Allview Alldro 3 Conect cu procesor Cortex A9 1.0GHz, 9.7", 512MB DDR3, 4GB, Wi-Fi, 3G, GPS, Android 4.0, Gri si acum sunt reduceri la eMAG si o iei cu 10 milioane si poti sa iti descarci de pe site-ul acesta.Cat despre aceea nu poti descarca jocuri de pe site-ul acela pe tableta smailo web energy 7. Funda? happy

Răspuns utilizator avertizat
| FesCuDungi a răspuns (pentru emmacool):

Tu gandesti cand vorbesti? eu am un smailo web energy 7 si imi permite sa imi iau jocuri si sa le instalez de pe oriunde! plus ca nu toti au banii tai sa isi permita tablete de zeci de milioane!

| emmacool a răspuns (pentru FesCuDungi):

Este problema mea la mine mergea greu si decat sa dau putini bani pe o tableta mai bine dau mai mukti sa o am toata viata! Deci nu ma intereseaza parerea ta despre ce cred eu! SI ai niste raspunsuri foarte,, savante! stii...
Vezi-ti de c**atul tau de tableta