Eu as zice sa fii atenta, sunt refulari pe care anumiti barbati (mai ales cei din preajma adolescentelor) le considera indreptatite. Este o forma de hartuire, insa nu este prea evidenta. comportamentul lui, basically, nu este ok. daca aveti psiholog, vorbeste cu el. E bine sa mai vorbesti si cu alte tipe poate asemanatoare tie, ca sa nu se intample vreo nefacuta. Si daca ai prieten, avertizeaza-l. E bine sa nu ii dai nas, sa il ignori si sa iti controlezi putin reactiile (poate si vestimentatia si machiajul). Fii pe faza si nu ii da nas, ai gija sa nu ramai singura cu el aiurea'n tramvai si in caz ca se intampla, analizeaza fff bine ce vrei sa se intample. Si faptul ca acum ai un stres - este tot o forma de hratuire. SI e bine sa anunti asta, nu s-o lasi asa si sa astepti sa se intample ceva. De multe ori chiar se intampla, nu risca nimic. crede-ma ca nu merita.
Be safe!
Vai dar ce te mai victimizezi in fata unui om ce se uita dupa craci.E ceva normal, toti o facem...sau poate se chinuia sa se uite la alta iar tu ii stateai in cale.
Nu te urmareste doar pe tine prin scoala, mai sunt si alti elevi.Tin minte ca profa de fizica, cand era de serviciu pe scoala, avea grija de toate etajele cladirii, adica mai arunca cate un ochi pe holuri.Sa nu fie vreunul pilit, drogat, etc. Oare ma iubea sau ce naiba!? ca zilnic ma sorbea din priviri...ti-o jur!
"slujba de la scoala nu e principal lui ocupatie, cea mai importanta fiind cea din sarbatori (daca intelegeti ce vreau sa spun…. Mi-ar fi greu sa spun ca este ……, mi-e frica sa nu se prinda cineva de cine este X si apoi sa se auda tot felul de zvonuri )"
Ce?!?! e mos Craciun?!? Hai ca esti funny...
Deci, in concluzie, asadar, prin urmare...eu sunt X!
AUZI SI LA ASTA DE DEASUPRA MEA ce se strofoaca cu "FORMA DE HARTUIRE"
SI cam asa iti pierzi locul de munca fara sa fii vinovat...
Sfatul meu e sa eviti sa te mai intalnesti chiar si acidental cu profesorul respectiv. Daca banuiesti ca-ti poarta sambetele de ce mai stai prin clasele unde are ore, chiar daca intarzie(chiar, tu n-aveai ora, nu trebuia sa fi in clasa ta?), sa stai de vorba cu alti colegi pe traiectoria lui, adica prin fata claselor de unde e posibil sa iasa de la ore.Astfel vei evita un conflict, daca asta vrei, bineinteles. Daca lucrurile se agraveaza, ai parintii, diriginta si director la scoala care sunt convinsa ca sunt dornici sa te asculte si ajute.
Ce *** mea! 1 la mana, e preot! doi la mana: care craci? singurele parti din corpul meu, unde e piele vizibila sunt mainile si fata(nu port niciodata decolteu, si nici haine multate, in caz de stii cum se imbraca cei care asculta rock)! in plus, tot timpul sunt imbracata in negru! nu cred, in nici un caz, ca e hartuire! dar in fine... mi-am facut o ideea mai conturata asupra celei facute deja...