Am avut un prieten pe care l-am intalnit intr-o tabara de o saptamana la munte si chiar l-am placut dar cu distanta era mai greu.AM asteptat ce am asteptat o luna,doua trei si el tot nu putea veni la intalniri si m-am despartit de el(era foarte suparat).Am regretat si dupa o luna am decis sa fiu din nou cu el (parea a fi cel mai potrivit baiat petrnu mine desi nu l-am prea vazut).
Sa vezi ironie,am regretat ca am fost prietena lui si prima oara si a doua oara caci am descoperit ca e un mincinos(mentionez ca ne-am intalnit in a doua perioada a relatiei cand i-am dat a doua sansa si era asa de dragut, cel putin asa parea caci la un moment dat am aflat ce mincinos este).
Raspunsul la intrebarea ta: NU, acum nu mai regret ca m-am despartit de vreun baiat caci am facut alegerea buna si stiu ca va fi cineva potrivit pe care inca nu il cunosc inca.
Da pentru ca de cele mai multe ori luam decizi radicale, fara sa analizam de fapt cum stau lucrurile cu adevarat. Uneori o facem fara sa ne dam seama cat de mult ne poate costa a decizie gresita, apoi ne dam seama cat de mult insemna aceea persoana decat dupa ce o pierdem. Mie personal mi sa intamplat.