| raduspace10 a întrebat:

Acum 2 ani i-am dat unui prieten sa conduca masina tatalui meu. Ghinionul face ca un prieten de-al tatalui meu a vazut masina in trafic si ca conducea altcineva (nu tata mama sau eu). Nu a facut urat, dar a zis ca sa nu mai fac asta, cu atat mai mult cu cat masina e scumpa si puternica. Ghinionul face ca am fost vazut in afara orasului (adica metoda de precautie - iesi in afara orasului, n-are cine sa te vada, a esuat). Ideea e ca am un prieten foarte bun care vrea sa o testeze si imi e frica sa fac asta, ca imi e ca a doua oara nu ma mai iarta asa usor si poate nu imi mai da masina cateva luni pe mana. Daca as iesi noaptea in afara orasului cu ea, exista vreo sansa sa vada cineva cine o conduce din exterior?
Si inainte sa raspundeti la modul "are dreptate tatal tau", daca fac asta, fac noaptea, preferabil sambata, cand nu e trafic si pe un drum care nu e intens circulat. In plus, chiar daca e liber si are unde "sa-i dea", nu l-as lasa peste 140-150.

5 răspunsuri:
| tzionut a răspuns:

Preferabil sa te potolesti. O secunda de neatentie si va treziti amandoi la spital cu masina praf, chiar si la 60km/h

| NarcisIfrim a răspuns:

Cunosc un prieten care a dat masina, la un tovaras.Ia facut praf ambreajul.Acum prietenul meu baga milioane in masina, sa o repare si amicul lui nu are nici o treaba.
Deci, nu e vorba de accident, e vorba de mai multe lucruri.Stie tatal tau ce stie.Asculta-l pe el, ca dupa o sa iti para rau.
Nu esti obligat sa ii dai masina prietenului tau. Vrea in dreapta ok, nu pa.

| raduspace10 explică (pentru NarcisIfrim):

Uitasem sa mentionez. Daca il las sa conduca, stau si eu in masina. Dar pe de alta parte te inteleg si pe tine si pe tata. Problema e ca "m-a mancat undeva" sa i-o conduc pe a lui (si totusi e un Audi)... si ma simt putin dator. Dar macar sa ma gandesc daca ma pot revansa altfel.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Du te si tu in alt oraș

| NarcisIfrim a răspuns (pentru raduspace10):

Nu conteaza masina, conteaza ca daca pateste ceva masina ta, nimanui nu ii va pasa.