anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Acum 3 zile mi-am facut pierce in limba. Langa bila mi s-a facut o chestie alba si imi tot curge sange. Mi s-o infectat straight face? help not worthy tnx

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai mancat lactate?straight face tine din cand in cand in gura ceai de galbene dupa care il scuipi...si evita tot ce contine lapte.

33 răspunsuri:
kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ai mancat lactate? Evita-le complet cand iti faci pierce in limba cel putin o saptamana-2. Asteapta pana la o saptamana de cand ai gaura si vezi cum reactioneaza. Daca in continuare iti curge sange scoate pierce-ul si lasa sa se vindece gaura... Si eventual iti faci altul dupa aceea. Inca o data iti spun "Fereste-te de lactate!". Si "off the record" la vindecare ajuta bauturile spirtoase... Si este indicat sa eviti berea si vinul deoarece produc depuneri pe piercing.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Ti-ai pus pierce cu tija scurta? Iti strange mult prea tare limba? Trebuia sa cauti unul cu tija medie sau lunga... Iti mai curge sange sau ti-a trecut?

| DE3a94 a răspuns:

Bai nu mai speriati copiilaughing nu ti s-o infectat chestia aia alba e normala si eu si prietena mea a avutoh go on si sangele care curge cred ca e din cauza ca incordezi prea tare limba sau ceva de genuthinking ai grija de igiena ta orala si totul va fi OKwinking

| anca_7572 a răspuns:

Buna,eu mi-am facut pierce acum 5 zile.inca mai ustura putin.dar atat.mananc aproape orice in afara de lactate si tot ce contine lapte.Si mie imi curge o chestie alba.dar sange nu mi-a curs deloc. oricum eu iau odata la 6 ore tetraciclina (pastile) happy

| alexandra_1780 a răspuns:

Daca iti mai curge sange sa stii a nu o sa se vindece niciodata...si eu am avut cercel dar l-am scos ca nu mi s-a vindecat... da ti. a dat cercel steril.de ala anume pe care trebuie sa il tii vreo luna pana se vindeca...am auzit ca si cu apa cu sare se vindeca repede.

| piticutz a răspuns:

Chestia aia alba e puroihappyasta rezulta:infectie.curge sange fiidcanu s-a inchis rana... daca mai stai mult asa o sa ai surprize neplacute la doctor. Sfatu meu:scoate pierce din limba .dezinfecteaza rana...si a doua zi vezi daca mai curge puroi si sange. daca mai curge trebuie sa mergi la doctor

| ѕΣЯJ χd a răspuns:

Eu am mancat acum iaurt(azi mi-am dat pierce)...
Dar am clatit imediat dupa...
Patesc ceva?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună.
Mai mult ca sigur dacă prezintă durere și pișcături.
Trebuie scos și tratată infecția atât local cu betadină și antibiotic administrat pe cale orală: ampicilină, doxacilină, etc.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Io zic ca ar tr sa-l scoti afar si sa-ti ingrijesti rana... apoi poti sa-l bagi inapoi s-au mergi la un control

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sange mi-a curs pentru ca am mancat - am fortat limba. iar cu puroiul - persoana care mi-a facut pierce-ul a spus ca este normal, cica asa este la inceput big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tija este lunga.
nu, nu imi mai curge sange insa mai am puroi straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nuu... e normal. face parte din vindecare

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Poate ramaneai fara voce. aveti grija cu pierceurile astea.laughing
poate tiai facut pe ata... sau tiai atins vreo vena. sau ti l'ai facut stramb.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am gaura in limba, si nu s-a intamplat nimic.big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu il am de 2 luni si tot ma mai asa putin cand trag cu dintii de el, si putin ma mai doare dimineata, dar nu e durere mare. Ce oi avea? pe parcursul serii cred ca mai se infecteaza putin? mz

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Du-te la farmacie si o sa iti dea un ser care trebuie sa il aplici in interioru gaurii...acela alb este puroi si daca nu il tratezila timp trebuie mers la medic sa te opereze

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca am gaura prea mare. ce fac?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu mi-am pus pierce, dar acum nu stiu sa il scot, ma puteti ajuta?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Chestia alba e normala mha e normala la orice pierce. Eu am in buric de 7 luni si tot asa facea la inceput. Eram putin ingrijorata. dar dupa. vreo luna-2 a incetat de tot. acum am in limba.de 6 zile :d si mie imi iese chestia aia alba, trebuie sa o indepartezi usor cu un betzisor inmuiat in spirt, si clateste gura des cu apa de gura sau cu spirt. Daca ai grija de el, se vindeca repede!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Acuma vreo 8-9 zile me-am piers in limba si dupa vreo 5 zile mi s-a umflat limba tare si mea intrat bila de jos in limba cum sa o scot pliz vreau un raspuns

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mi.am dat pierci limba sh am limba foarte unflata sh ma doare ft tare, c sa fac? am inteles ca daca fumez afecteaza...in Vs p unde gasesc piercing cu tija mai lunga? pierci-ul eu e p l mijloql limbii oare mai are aceiasi senzatie ca sh cum ar fi p varful limbii?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In nici un caz nu are trebui sa cureti cu spirt...
Duce la inflamare si apoi al infectare.
chestia aia alba e puroi e normal asa se vindeca.
SI eu am.
azi e a treia zi. si inca am limba umflata
Si chesti aia alba este si la mine.
Il curat de 2 ori pe zi. iar de mancat lactate pana acum nu prea am putut sa mananc nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frate eu am pierce de 2 zile si nu am nimic gen puroi sau sange, e decat limba umflata si ma doare putin dar e suportabil! It's something wrong?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna am si eu pierce de 2 zile si in jurul piercingului mi s-a intarit putin limba... e ceva normal?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci e ceva normal sa ti se faca puroi la inceput?straight face

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Deci.Atunci cand iti bagi pierce,limba va fi umflata cateva zile,depinde de organism,nu poti manca. Daca tija e prea scurta,cand limba se va umfla,biluta aia va intra in limba si va face gaura,si se vede aiurea, deci mai bine va luati tija lunga, si dupa o saptamana 2 o schimbati, daca vrei mai scurta.Chestia aia alba,e normal sa se faca,du-te si u la plafar,farmacie, cere ceva, sau da-ti cu glicelina boraxata pentru a-ti curata limba.Nu bea lactate, nu consuma bauturi alcoolice.

| vanillakidd a răspuns:

Eu am pierce de o luna si ceva. happy..nu am avut nimic alb si nici nu mi-a curs sange happy. dar acum pe bila de jos mi sa depus ceva thinking ..am inteles ca de la alcool (vin, bere, etc)... Dar tu ar trebui sal scoti. pentru ca daca iti curge sange nu e bine. scoate-l si iti faci altul in 2 luni 3 cam asathinking

| simonEsays a răspuns:

Salhappy si eu am de 2 ani...si da, ti s-a infectatbig grin

| Amdreykoko a răspuns:

Si eu am pus pierce acum 4 zile si mi sa ingalbenit toata limba stie cineva ce sa fac?