Buna!
Secretia albicioasa/galben-maro este o scurgere vaginala la care de obicei anunta venirea menstruatiei, cam dupa cateva luni de la aceasta secretie. Nu tu speria, spune-i mamei tale si te va ajuta. Daca te deranjeaza iti poti pune un absorbant. Sau mai poate fi o varianta cum ca ai racit jos. Deci mai bine spune-i mamei tale
O zi buna! :*
I-am spus si a zis ca este o prevenire a menstruatiei. Dar mie imi vine si ameteli. De racit nu pentru ca stau mereu cu sosete in picioara si mijlocul mereu este acoperit. Mi s-au umflat sanii si ma doare mijlocul. Secretia albicoasa o am de vreo 12 luni fac un an. Din iuniea am aceata secretie albicoasa. Dar cand mi se usuca mi se ingalbeneste. Intr-o perioada imi venea foarte putin. Si de 2 zile a inceput sa curga mai mult si spre galben care seamana cu un maro. Care este parerea ta?
Asa mi s-a intamplat si mie....cat de curand iti va veni menstruatia, nu ai de ce sa te temi
Da dar pe mine a inceput si sa ma doara ovarele dar nu mult. Cateva minute si nu ma doare des dar nici rar. Intelegi tu.
Dar cu ovarele nu am probleme. Si as mai vrea mai multe pareri de la tine.