Noi talente se nasc in fiecare zi, dar, la fel cum spui si tu, Michael Jackson va fi mereu cel care a aratat adevarata fata a popului, el l-a revolutionat, el l-a adus la stadiul in care este astazi, si e unic prin ceea ce a facut, si altul ca el nu va mai fi!
Ai perfecta dreptate! Nimeni nu-i va putea lua niciodata locul si chiar daca vor mai fi cantareti talentati titlul trebuie sa-i ramana lui Michael pentru ca nimeni nu a reusit sa faca ce a facut el si nu-l va egala nimeni niciodata R. I. P. Michael Jackson-the king
Michael Jackson este unic, el este legenda muzicii pop si doar el va fi regele acestui gen de muzica
Daaaaaaaaaaaa! Sunt total de acord cu tine! Nu cred ca o sa mai fie un rege al muzicii pup...sau daca fa fi, asta va fi peste multi ani de acumk in colo! Respect Michael Jackson! te-am pupat closeyourlove:*:*
Bye
E foarte greu de crezut ca se va mai naste un artist pop care sa domine atat de autoritar scena mondiala.De altfel, pop-ul, in forma din anii '80[cea care l-a consacrat pe Michael] nu mai exista: in mai toate cazurile, asistam la intrepatrunderi de stiluri, care dau posibilitati de exprimare chiar si unor cantareti de valoare indoielnica[mai ales ca-i ajuta si electronica!]. Uitati-va cat de mare este Madonna, in comparatie cu toata plevusca din jurul ei! In concluzie, timpurile s-au schimbat, s-a trecut de la monarhia muzicala la republica dominata de prostime, astfel ca e de asteptat sa apara vreun... presedinte al muzicii, ales cu voturi furate, din 4 in 4 ani...
Nu va mai exista un alt michael jackson... el a fost unic dar a fost doar un om...asta eu nu il voi uita niciodata si pentru mine va ramane idolul meu.pentru mine a fost cea mai frumoasa voce...cum dansa, cum canta, cum isi dadea jos palaria, cum ridica spranceana... a fost un om bun si un om foarte destept.il voi iubi mereu si va ramane mereu in inimile noastre.
stefi9325 întreabă:
Geo2969686 întreabă: