| BootsToAsses a întrebat:

Acum cateva zile cativa prieteni au aflat ca imi place de o fata. m-au cam santajat in legatura cu ea..in fine am dat cea ce vroiau. acum eu nu stiu cum sa ii spun ei si nu imi e de alta dar stiu ca raspunsul e nu... in primul rand e mai inalta ca mine, iar in al doilea rand un baiat care e mai inalt ca ea si nu e la fel de rusinos ca mine + cred ca are mult mai mult respect in scoala decat mine e la fel de indragostit de ea. eu nu sunt poate chiar asa rusinos dar... dupa o faza care sa petrecut in clasa nu cred ca am sanse.( cineva a intrebat-o esti cu Alex, iar ea a raspuns : nu e imposibil, nu vezi eu sunt mai inalta ca el ). voi ce ziceti sa incerc sa ma bag cu ea sau sa incerc sa mi-o scot din cap?(cum mi-o pot scoate din cap? )

Răspuns Câştigător
| SimSim196 a răspuns:

Te-au santajat prietenii?! In fine, pai. Faptul ca ea ar fi mai inalta decat tine nu cred ca ar fi o problema. Totusi ar trebui sa-i spui. Pana la urma nu ai nimic de pierdut. Si vezi ce iti spune. Nu stiu cum e ea, dar pentru mine de exemplu, nu conteaza reputatia pe care o are in liceu. conteaza ca baiatul sa fie la locul lui si sa isi vada de treaba. S-ar putea sa te placa. Dar ar trebui sa vorbesti cu ea si sa vezi si ce complexe are ea in legatura cu inaltimea. Si insist ca asta nu ar fi o problema! Succes! happy

2 răspunsuri:
| BootsToAsses explică (pentru SimSim196):

A mai fost cu un baiat cat mine. ma inteleg f bine cu ea. si chiar am intrebat-o pe cine are prefera si a raspuns ca eu... poate ca ai dreptate ar trebui sa incerc. mz

| mimiwewem a răspuns:

Încearcă să ți-o scoți din cap. Ieși cu băieții, și uită-te după alte fete.